Declarații de avere Ce avere are magistratul Fănel Stănilă, prim-procurorul Parchetului Judecătoriei Hârșova (DOCUMENTE)

  • În Secțiunea Document pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale magistratului Fănilă Stănel, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale magistratului Fănel Stănilă, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova.
 
Pe site-ul Agenției Naționale de Integritate este încărcată doar declarația de interese completată de magistrat pe data de 17 mai 2023, lipsind cea de avere completată în aceeași perioadă.
 
Potrivit documentului citat, în declarația de interese, șeful Parchetului Judecătoriei Hârșova a precizat că deține 25 de acțiuni în valoare de 100 de lei la Rompetrol SA Constanța.
 
Alte interese nu au fost menționate.
 
Aceleași precizări se regăsesc și în declarația de interese completată de magistrat în anul 2022.
 
În declarația de avere completată în anul 2022, procurorul Fănel Stănilă a precizat că deține împreună cu soția sa, Rodica Stănilă, două terenuri intravilane în Medgidia, cumpărate în 2008 (850 mp) și, respectiv, 2019 (113 mp), aferente unei case de locuit (400 mp) și unui apartament (113 mp) achiziționate în aceeași perioadă.
 
La data de 14 ianuarie 2022, magistratul i-a donat o casă de locuit, cu o valoare de 25.000 de lei, lui Ștefan Clinciu, potrivit declarației citate.

 
Activele financiare ale magistratului erau reprezentate atunci de un cont deschis în 2016, având o valoare de 82 de lei.
 

Salariul încasat ca procuror a însumat un venit anual de 203.025 de lei, iar soția sa, avocatul Rodica Stănilă, din cadrul Baroului Constanța, a realizat atunci un venit anual de 240.000 de lei, fiind menționată și alocația copilului.
 
În Secțiunea Document pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale magistratului Fănilă Stănel, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Declarații de avere
Averea şi interesele lui Mihai Alexandru Stanciu, prim-procuror al Parchetului Judecătoriei Constanța! (DOCUMENTE)

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Concurs pentru conducerea Parchetului Judecătoriei Medgidia. Care este media singurului candidat (DOCUMENT)

09 Dec 2021 2571

Doi judecători din judeţul Constanţa vor să treacă în rândul procurorilor. Cine sunt şi unde au solicitat să fie numiţi

17 May 2016 4222