Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Anei Rodica Crăciun, șef Serviciul Stare Civilă din Primăria Constanța (DOCUMENTE)

Foto: PexelsCotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Anei Rodica Crăciun (șef Serviciul Stare Civilă din Primăria Constanța), documente preluate de pe site-ul oficial al Primăriei.
 
În ultima declarație de avere, depusă pe 22 mai 2023, Ana Rodica Crăciun a menționat că deţine împreună cu familia două terenuri, o casă de locuit şi două autoturisme. Ambele terenuri sunt în Mănești (județul Prahova) și au fost dobândite în anul 2012, prin moștenire (certificate moștenitor 20/2012), coproprietari (cu cotă parte 1 / 4) fiind Elena Amzea, Luminița - Vasilica Amzea, Ana Rodica Crăciun și Ileana - Grațiela Gheorghe. Un teren, inclus în categoria alte categorii de terenuri, dacă se află în circuitul civil, are suprafața de 7.900 de metri pătrați, iar celălalt, agricol, e în suprafață de 14.300 de metri pătrați.
 
Casa de locuit are suprafața de 158 de metri pătrați și este tot la Mănești, fiind dobândită în 2012, prin moștenire (certificate moștenitor 20/2012), coproprietari (cu cotă parte 1 / 4) fiind aceleași Elena Amzea, Luminița - Vasilica Amzea, Ana Rodica Crăciun și Ileana – Grațiela Gheorghe.   
 
Cele două autoturisme, ani de fabricație 2005, respectiv 2012, au fost dobândite prin vânzare - cumpărare. Este vorba despre un autoturism Hyunday iX35 și un autoturism Opel Agila.
 
Șeful Serviciului Stare Civilă din Primăria Constanţa a precizat în declaraţia de avere că are un credit la Banca Transilvania în valoare de 20.000 de euro, contractat în anul 2019 şi scadent în anul 2024.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Ana Rodica Crăciun a menţionat venituri din salarii și din pensii, astfel:
  • 82.375 lei - drepturile sale salariale de la Primăria Constanţa;
  • 32.352 lei - pensia soțului, Ilie Crăciun.
  
În declarația de interese, Ana Rodica Crăciun a menționat calitatea de membru al Sindicatului Liber al Salariaţilor din Primăria Constanța.

PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Anei Rodica Crăciun.

 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.