Declarații de avere Constanța Averea și interesele Enuței – Felicia Barbu, secretar general al comunei Comana (DOCUMENTE)

  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Enuței – Felicia Barbu, având funcția de secretar general la comuna Comana, județul Constanța
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Enuței – Felicia Barbu, având funcția de secretar general la comuna Comana, județul Constanța.
 
Potrivit declarației de avere completate pe 24 martie 2023, ea nu deține terenuri sau imobiliare.
 
În schimb, pe numele ei sunt înregistrate două autoturisme, ambele marca BMW. Unul dintre ele a fost fabricat în 2004, iar al doilea în 2005. Ambele au fost dobândite prin contract de vânzare – cumpărare.
 
În anul 2021, Enuța – Felicia Barbu a contractat două credite la Raiffeisen Bank. Unul dintre acestea are scadența în anul 2029 și o valoare de 22.363 de lei. Al doilea credit are scadența în 2026 și o valoare de 44.836 de lei.
 
Ca venituri, Enuța – Felicia Barbu a înregistrat 43.667 de lei din salariu, iar soțul ei, Mihai Barbu a obținut 24.000 de euro de la o firmă de curierat din Germania. Enuța – Felicia Barbu a menționat și o alocație de la statul român de 2.916 lei pentru copil, respectiv o alocație de 2.364 de euro de la statul german.
 
În declarația de interese din 2023, secretarul general al comunei Comana nu a făcut precizări.
 

Declarații anterioare
 
În declarația de avere din 2022, Enuța – Felicia Barbu a înregistrat un venit salarial de 43.812 lei, cel al soțului rămânând neschimbat. De asemenea, alocația din România primită de copil era de 2.539 de lei.

 
Ca și în cazul declarației de interese din 2023, nici cea din 2022 nu are mențiuni făcute de secretarul general al comunei Comana.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Enuței – Felicia Barbu.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Declarații avere Constanța Averea și interesele lui Corinei-Alina Trăilă-Gârbacea, secretar general, UAT Cobadin (DOCUMENTE)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.