Declarații de avere Constanța Averea și interesele Ilonei – Irina Dragoe, secretar general, UAT Valu lui Traian. Este acționar în Conpet SA (DOCUMENTE)

  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Ilonei – Irina Dragoe, având funcția de secretar general la comuna Valu lui Traian, județul Constanța
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Ilonei – Irina Dragoe, având funcția de secretar general la comuna Valu lui Traian, județul Constanța.
 
Pe 22 mai 2023, Ilona – Irina Dragoe și-a completat ultima declarație de avere. Conform acesteia, ea deține din 2002, împreună cu Gheorghe Dragoe, 50% dintr-un teren intravilan, situat în Valu lui Traian. Suprafața acestuia este de 750 mp și a fost dobândit prin contract de vânzare cumpărare.
 
Cei doi dețin și o casă de locuit, tot în Valu lui Traian, pe care au construit-o în anul 1998. Suprafața este de 150 mp.
 
Pe numele ei sunt înregistrate patru autoturisme. Trei sunt marca Volkswagen și unul este marca Toyota Celica. Un Volkswagen este fabricat în 2001, un alt Volkswagen este fabricat în 2002 și al treilea este fabricat în 2009. Toyota Celica este fabricat din 2000. Toate autoturismele au fost dobândite prin contract de vânzare cumpărare.
 
La categoria „Venituri”, subcategoria „venituri din salarii”, Ilona – Irina Dragoe a menționat un salariu de 65.060 de lei. La subcategoria „venituri din investiții”, secretarul general al UAT Valu lui Traian și Gheorghe Dragoe au încasat dividente de 260 de lei de la Conpet SA. Gheorghe Dragoe a obținut o pensie de 44.400 de lei. Ilona – Ileana Dragoe a mai înregistrat un venit de 6.000 de lei din Recensământul Populației și Locuințelor din 2021.
 
Declarația de interese a secretarului general al UAT Valu lui Traian a fost completată tot pe 22 mai 2023. Ea a menționat calitatea de acționar în Conpet SA, precum și calitatea de membru în Sindicatul Tomis Constanța.
 
Despre Conpet SA

 
Potrivit termene.ro, Conpet SA are sediul în Ploiești, a fost fondată în anul 1992 și obiectul de activitate este „transporturi prin conducte”.
 

Societatea are 63 de puncte de lucru în țară.
 
Conpet SA a raportat în 2022 o cifră de afaceri de peste 470 de milioane de lei, un profit de peste 60 de milioane de lei și 1.467 de salariați.
 
Administratorii firmei sunt Nicușor – Marian Buica, Alin – Mihael Dănilă, Florin – Daniel Gavrilă, Cristian – Florin Gheorghe, Luminița – Doina Kohalmi – Szabo, Oana – Cristina Tănăsică, Andrei – Mihai Zaman.
 
Declarații anterioare
 
În declarația de avere din 18 mai 2022, Ilona – Irina Dragoe avea trei autoturisme înregistrate. Este vorba de Volkswagen-urile din 2001 și 2002 și de Toyota Celica.
 
De asemenea, ea avea două conturi deschise la Raiffeisen Bank (unul din 2017, celălalt din 2021). Valoarea era de 15.000 de lei, respectiv 16.273 de lei.
 
Salariul menționat în declarația de avere din 2022 era de 60.490 de lei, Pensia lui Gheorghe Dragoe era de 42.000 de lei.
 
Declarația de interese din 2022 are aceleași precizări precum cea din 2023.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Ilonei – Irina Dragoe.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Declarații avere Constanța Averea și interesele Ionelei Adriana Sava, secretar general, UAT Horia (DOCUMENTE)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.