Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui Constantin Dămășaru, șef - Serviciul Management Drumuri și Transport în cadrul Primăriei Municipiului Constanța (DOCUMENTE)

Foto: PexelsCotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Dămășaru Constantin, șef - Serviciul Management Drumuri și Transport în cadrul Primăriei Municipiului Constanța. 
 
Potrivit declarației de avere completate în aprilie 2023 Constantin Dămășaru deține un apartament de 72 mp în Constanța dobândit în anul 2011 prin contract de vânzare cumpărare, iar soșia sa a moștenit 18,75% dintr-un apartament de 11 mp în Constanța, în anul 2021.
 
Acesta a contractat un credit de la Credit Agricole Constanța în anul 2011 scadent în anul 2041 în valoare de 57.000 de euro și un alt credit de 3500 de lei, contractat de la aceeași unitate financiară în anul 2019, scadent în 2023.  

La rubrica Venituri a menționat salariul primit de la Primăria Constanța de 59.863 lei, salariul soției, de 54.128 lei și alocațiile celor doi copii de 2916 lei fiecare.

În declarația de interese completată în martie 2023 a menționat calitatea de membru al SLSAP Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Constantin Dămășaru. 


Citește și: 

Averea și interesele lui Niculae-Stinga Noni Adrian, sef - Serviciul Programe și Obiective de Interes Public în cadrul Primăriei Municipiului Constanța (DOCUMENTE)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.