Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Cosmin - Ștefan Gerap, inspector de specialitate la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral (DOCUMENTE)

  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Cosmin - Ștefan Gerap, având funcţia de inspector de specialitate la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Cosmin - Ștefan Gerap, având funcţia de inspector de specialitate la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral.
 
Ultima declarație de avere a fost depusă în iunie 2023. Conform acesteia, Cosmin - Ștefan Gerap nu deține terenuri.
 
El figurează cu o cotă de 50% dintr-un apartament al cărui titular este Lucica Gerap. Apartamentul a fost cumpărat în anul 2020 și are o suprafață de 72 mp. Mai deține 100% dintr-un apartament pe care l-a moștenit în anul 2022, în suprafață de 40 mp.
 
Cosmin Gerap are două autoturisme. Unul este o Skoda fabricată în 2017, iar al doilea este un Ford Focus fabricat în 2014. Ambele vehicule au fost luate prin contract de vânzare – cumpărare.
 
Pe numele angajatului de la ABADL figurează trei credite. Primul a fost deschis la ING Bank în 2021 și expiră anul acesta. Valoarea este de 7.000 de lei. La aceeași bancă, Cosmin Gerap a mai făcut un credit în 2022 de 50.000 de lei, care este scadent în 2027. Tot în 2022, la Raifaissen Bank, el a făcut un credit de 45.000 de lei, scadent în 2027.
 
Cosmin Gerap a menționat un salariu de 44.400 de lei de la ABADL. Soția lui, Lucica Gerap a avut salariu de 67.200 de lei de la Compania Națională Administrația Porturilor Maritime S.A. Constanța. De asemenea, pentru  cei doi copii au fost înregistrați câte 2.400 de lei alocație.
 
În iunie 2023, Cosmin Gerap și-a depus și declarația de interese. El a trecut că este membru în Sindicatul Apele Dobrogea Litoral.

 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Cosmin - Ștefan Gerap.
 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Averea și interesele lui Constantin Fronoiu, șef compartiment la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral (DOCUMENTE)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.