Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Gabriel Preoteasa, secretar general, UAT orașul Eforie (DOCUMENTE)

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese lui Gabriel Preoteasa, având funcţia de Secretar General UAT la Orașul Eforie, documente preluate de pe site-ul oficial al instituției.



 
În ultima declarație de avere, depusă pe 10.06.2023, a menționat că deţine un teren intravilan în Eforie Nord, în suprafață de 500 m2, dobândit prin contract de donație.
 
Conform datelor înscrise în document,  acesta are și o casă de locuit în eforie Nord, în suprafață de 180 m2, dobândită prin contract de donație.
  
Preoteasa a înscris în declarația de avere și trei mașini marca Citroen C3, Citroen C5 Aircross și Skoda Octavia, toate dobândite prin contract de vânzare-cumpărare. 
 
Acesta are și un credit la Raiffeisen Bank România, în valoare de 42.224 lei.

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menţionat venituri din salarii, astfel: 72.081 lei ca secretar general la UAT Eforie. Acesta a mai menționat și suma de 17.100 lei ca venit din servicii de cazare. Acesta a declarat și venitul de 52 de lei de la Loteria Română, în urma unei extrageri loto, 2.916 lei alocația copilului și 4.950 lei de la Direcția Judeteana de Statistică Constanța ca și coordinator recensamânt UAT Eforie
 

În declarația de interese a menționat calitatea sa de membru în cadrul Sindicatulului Tomis al Lucrătorilor din Administrația Publică și Servicii Publice.


  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Gabriel Preoteasa. 



Citește și:

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Danielei Dinu, secretar general, UAT comuna Albești (DOCUMENTE)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.