Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Gavril – Lucian Gheorghievici, membru în CA-ul Spitalului Clinic de Recuperare, medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord (DOCUMENTE)

Sursa foto: Pexels
  • Gavril – Lucian Gheorghievici a menționat un salariu de 129.738 de lei de la Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie și TBC Osteoarticular, Foișor, respectiv un salariu de 59.561 de lei de la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Gavril – Lucian Gheorghievici, membru în consiliul de administrație la Spitalul Clinic de Recuperare, medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord.
 
Gavril – Lucian Gheorghievici și-a completat ultima declarație de avere pe 11 iunie 2023.
 
El nu are în posesie terenuri sau clădiri.
 
A menționat că deține un autoturism marca Mazda, fabricat în 2020, luat prin contract de vânzare – cumpărare.
 
În anul 2022, și-a deschis un cont bancar la Banca Transilvania. Soldul la zi este de 25.585 de lei.
 
Pe numele său mai figurează un credit deschis tot la Banca Transilvania, dar și un leasing deschis la Impuls Leasing. Leasing-ul a fost primul contractat, în anul 2020 și are o valoare de 102.900,91 de lei. Este scadent în 2025. Creditul a fost contractat în 2021 și este scadent în 2026. Valoarea este de 51.657,22 de lei.
 
Gavril – Lucian Gheorghievici a menționat un salariu de 129.738 de lei de la Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie și TBC Osteoarticular, Foișor, respectiv un salariu de 59.561 de lei de la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila. El mai realizează un venit de 25.585 de lei din activitatea medicală independentă.

 
Gheorghievici nu a făcut precizări în declarația de interese.
 

Declarații anterioare
 
În declarația de avere din 2022, Gavril – Lucian Gheorghievici nu figura cu contul bancar la Banca Transilvania.
 
Salariile încasate de la Spitalul Foișor și UMF Carol Davila erau de 130.334 de lei, respectiv 56.347 de lei.
 
La acea vreme, el nu avea venituri realizate din activitatea medicală independentă.
 
Ca și în declarația de interese din 2023, nici în cea din 2022 nu sunt făcute mențiuni.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Gavril – Lucian Gheorghievici.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Declarații de avere Constanța Averea și interesele Mirelei Calboreanu, membru în consiliul de administrație la Spital Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord (DOCUMENTE)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.