Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui George Damcaliu, inginer la ABADL. Venit de peste 4.000 de euro din chirie (DOCUMENTE)

  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui George Damcaliu, inginer la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui George Damcaliu, inginer la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral.
 
Ultima declarație de avere, completată pe 22 septembrie 2023, arată că George Damcaliu deține un apartament în Constanța în suprafață de 64 mp, pe care l-a cumpărat în 2022.
 
La categoria active financiare,  patru conturi figurează pe numele său. Două sunt la Revolut, unul este la BCR și altul este la ING. În anul 2019, George Damcaliu a deschis ambele conturi la Revolut, din care unul are un sold de 52 de lei și al doilea un sold de 6.245 de euro. Contul la ING este deschis din 2018 și are o valoare de 483 de lei, iar în 2022 a deschis contul la BCR, unde valoarea este de 4.329 de lei.
 
Din 2022, inginerul de la ABADL a contractat un credit la BCR, în valoare de 297.000 de lei, cu scadență în 2045.
 
George Damcaliu a raportat un salariu de 53.651 de lei de la ABADL, plus un venit de 4.450 de euro din chirie.
 
În declarația de interese din 22 septembrie 2023, el a menționat că etse membru în sindicatul Apele Dobrogea.
 
Declarații anterioare

 
Conform declarației de avere din 30 mai 2022, George Damcaliu a menționat doar salariul luat la ABADL, în valoare de 47.511 lei.
 

Declarația de interese din 2022 se asemeană cu cea din 2023.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui George Damcaliu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Declarații de avere ConstanțaGeorge Costea, inginer construcții hidrotehnice la ABADL, averea și interesele (DOCUMENTE)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.