Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Titel Gagiu, director la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral (DOCUMENTE)


Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Titel Gagiu, director la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral documente preluate de pe site-ul oficial al instituției.
În ultima declarație de avere, depusă pe 08.05.2023, a menționat că deţine un apartament în Medgidia, de 63.35 m2, dobândit prin contract de vânzare cumpărare.

Conform datelor înscrise în document, acesta are și două mașini marca VW și Ford, dobândite prin contracte de vânzare cumpărare.

Acesta a înscris în declarația de avere și mai multe depozite bancare la CEC Bank, după cum urmează: unul de 17.074.07 lei, un altul în valoare de 3.700 lei, alt depozit de 3.700 lei și două conturi curente: unul de 1.109.13 lei și altul de 20.15 euro, tot la CEC Bank. Gagiu are și datorii în valoare de 85.000 lei.


La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menţionat venituri din salarii, astfel: 99.828 lei de la ABADL, 1.989 lei de la Administrația Națională Apele Române, 40.597 lei salariul soției de la CEC Bank.

La categoria venituri din alte surse a menționat și alocații în valoare de 5.774 lei, de la Agenția Națională pentru Plăti și Inspecție Socială.


În declarația de interese, a menționat calitatea de membru în Apele Dobrogea.PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Titel Gagiu.Citește și: 

Declarații de AvereAverea și interesele lui Nicolae Dan Cionoi, șef formație la ABADL (DOCUMENTE)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.