Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Melaniei Solomon, secretar general UAT la Municipiul Medgidia (DOCUMENTE)

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Melaniei Solomon, secretar general UAT în cadrul Primăriei Municipiului Medgidia.
 
Potrivit documentului completat în iunie 2023, aceasta deține un apartament de 38 mp în Medgidia dobândit în anul 2014.
Melania Solomon deține un autoturism Citroen , an de fabricație 2021.

În 2014 a contractat un credit de la BRD Groupe Societe Generale de 98.000 de lei, scadent în 2044, iar în 2023 a contractat un alt credit de la aceeași bancă de 130.000 de lei, scadent în anul 2028.

În calitate de secretar general Melania Solomon a realizat un venit anual de 80.159 lei. De asemenea, în declarația de avere din 2023 a menționat că a încasat suma de 6300 de lei pentru participarea la recensământ.

În declarația de interese completată pentru aceeași perioadă, nu a menționat nimic.

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale Melaniei Solomon, secretar general UAt la Primăria Municipiului Medgidia.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


citește și: 

Cine sunt secretarii fiecărei primării de comune și orașe din județul Constanța. Lista oficială
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.