Declarații de avere Constanța Carmen - Florentina Obretin, director financiar - contabil la Spitalul Clinic Căi Ferate, averea și interesele (DOCUMENTE)


 
  • Cea mai nouă declarație de avere prezentă pe portalul declarațiilor de avere și de interese a fost completată pe 12 iunie 2023.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale primarilor, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Carmen - Florentina Obretin, director financiar - contabil la Spitalul Clinic Căi Ferate Constanța.
 
În cea mai nouă declarație de avere prezentă pe portalul declarațiilor de avere și de interese, completată pe 12 iunie 2023, în calitate de director financiar - contabil la Spitalul Clinic CF Constanța, Carmen - Florentina Obretin a menționat un apartament în municipiul Constanța. Imobilul are suprafața de 40 de metri pătrați și a fost dobândit în 2020, prin contract de vânzare - cumpărare. Titular al apartamentului, cu 100% cotă parte, este fiica lui Carmen - Florentina Obretin.  
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, au fost înscrise sume provenite din activități independente (18.500 lei - Carmen - Florentina Obretin, din contabilitate) și din alte surse (fiica directorului financiar - contabil de la Spitalul Clinic Căi Ferate Constanța - 2.880 lei - alocație și 3.000 lei - bursă familie monoparentală).
 
Ca interese, Carmen - Florentina Obretin a declarat calitățile de asociat în firmele Sara Crystal Blue SRL Constanța și Sara Pro Contab SRL Constanța, dar și calitățile de membru de membru în CECCAR Constanța și în Sindicatul Sanitas. 
 
Despre Sara Crystal Blue SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată joi, 25 ianuarie 2024, Sara Crystal Blue SRL a fost înființată în anul 2022, sediul social este în municipiul Constanța, iar activitatea principală la Recom este „Alte activități de servicii suport pentru întreprinderi n.c.a.“.
 

Asociat unic al Sara Crystal Blue SRL este Carmen Florentina Obretin. Calitatea de administrator o deține Elena Ghimpirea.
 
În 2022, Sara Crystal Blue SRL a avut o pierdere de 1.981 lei.

 
Platforma termene.ro informează și că Sara Crystal Blue SRL nu are contracte câștigate - achiziții directe și nici contracte câștigate - achiziții publice, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 24 ianuarie 2024).
 
Despre Sara Pro Contab SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată joi, 25 ianuarie 2024, Sara Pro Contab SRL fost înființată în anul 2022, sediul social este în municipiul Constanța, iar activitatea principală la Recom este „Activități de contabilitate și audit financiar, consultanță în domeniul fiscal“.
 
Asociat unic al Sara Pro Contab SRL este Carmen Florentina Obretin. Calitatea de administrator o deține Elena - Laura Ciolacu.
 
În 2022, Sara Pro Contab SRL a avut o cifră de afaceri de 80.000 lei,un profit de 57.920 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 1.
 
Platforma termene.ro informează și că Sara Pro Contab SRL nu are contracte câștigate - achiziții directe și nici contracte câștigate - achiziții publice, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări – 24 ianuarie 2024).
 
Potrivit Oficiului Național al Registrului Comerțului, platformă consultată la data de 25 ianuarie 2024, Carmen Florentina Obretin apare și în firma în funcțiune Sara Blue Water SRL (ca asociat, cu 50%, și administrator).
 
Despre Sara Blue Water SRL
 
Potrivit Recom, platformă consultată joi, 25 ianuarie 2024, Sara Blue Water SRL fost înființată în anul 2009, sediul social este în municipiul Constanța, iar activitatea principală este „Alte activități de servicii suport pentru întreprinderi n.c.a.“.
 
Asociați în Sara Blue Water SRL sunt Miodrag Ioța Mircov (cota de participare la beneficii și pierderi - 50% / 50%) și Carmen - Florentina Obretin (cota de participare la beneficii și pierderi - 50% / 50%), cei doi deținând și calitatea de administrator.
 
În 2022, Sara Blue Water SRL a avut o cifră de afaceri netă de 0 lei, o pierdere de 6.313 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 1.
 
Platforma termene.ro, consultată joi, 25 ianuarie 2024, informează că Sara Blue Water SRL are 14 contracte câștigate - achiziții directe, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 24 ianuarie 2024).
 
Declarații anterioare
 
În declarația de avere completată pe 9 ianuarie 2023 (30 de zile de la numire), în calitate de director financiar - contabil la Spitalul Clinic Căi Ferate Constanța, Carmen - Florentina Obretin a menționat apartamentul achizionat în 2020. Veniturile familiei au provenit tot din activități independente (10.000 lei - Carmen - Florentina Obretin, din contabilitate) și din alte surse (fiica directorului financiar - contabil de la Spitalul Clinic Căi Ferate Constanța - 2.880 lei - alocație și 3.000 lei - bursă familie monoparentală).
 
În declarația de interese (completată pe 13 ianuarie 2023 - 30 de zile de la numire), Carmen - Florentina Obretin a declarat calitatea de asociat în firmele Sara Crystal Blue SRL Constanța și Sara Pro Contab SRL Constanța, dar și calitatea de membru în CECCAR Constanța și în Sindicatul Sanitas. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale lui Carmen - Florentina Obretin.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Averea și interesele Iulianei Botezatu, manager la Spitalul Clinic Căi Ferate Constanța. A obținut peste 50.000 de euro din vânzarea de terenuri și a unui autoturism (DOCUMENTE)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.