Declarații de avere Constanța Ce avere are Gheroghe Bucur, parte din personalul CJ Constanța (DOCUMENTE)

foto: pexels
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Gheroghe Bucur, parte din personalul care administrează sau implementează programe ori proiecte  finanțate din fonduri externe sau din fonduri bugetare la CJ Constanța, documente preluate de pe site-ul oficial al CJ Constanța.


În ultima declarație de avere, depusă pe 26.07.2023, a menționat că deţine două terenuri intravilane, unul dobândit prin contract de vânzare- cumpărare și altul prin contract de schimb. Ambele terenuri sunt situate în județul Constanța.
 
Conform datelor înscrise în document, Gheroghe Bucur are și două case de locuit, una dobândită prin contract de vânzare- cumpărare și alta prin contract de schimb. Ambele imobile sunt situate în județul Constanța.

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, acesta a menţionat venituri din salarii, astfel: 116.168 lei, salariu de la CJ Constanța, care include majorarea salarială aferentă personalului nominalizat în echipe de proiecte finanțate din fonduri europene nerambursabile și salariul soției, de 22.226 lei de la Primăria Constanța.
 
În ceea ce privește venituri din alte surse, acesta a declarat suma de 85.500 lei din dividente de la GB Soluții Inginerie. A menționat în document și alocația copilului în valoare de 2.916 lei.

În declarația de interese, a declarat calitatea de asociat în cadrul GB Solutii Inginerie – Constanța.
 


Despre GB Soluții Inginerie SRL
 

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 07 noiembrie, societatea a fost înființată la data de 2 iunie 2022. Firma are sediul pe Strada Ștefan Mihăileanu, Nr. 25, Constanța, Județ Constanța.

GB Soluții Inginerie SRL are ca obiect de activitate activități de consultanță în tehnologia informației..  

Situația financiară se prezintă în felul următor: o cifră de afaceri de 100.401lei, un profit de 95.943 lei.

Asociat și administrator este Bucur Gheorghe.
 

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Gheroghe Bucur. Citește și: 

Averea și interesele lui Niculae-Stinga Noni Adrian, sef - Serviciul Programe și Obiective de Interes Public în cadrul Primăriei Municipiului Constanța (DOCUMENTE)
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de avere Constanța Ce avere are Fabiola Iuliana Latea, șef serviciu la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

03 Oct 2023 1246