Declarații de avere Constanța Cezar Mihail Enescu, șef serviciu în DGFP Galați, avere și interese (DOCUMENTE)

  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Cezar Mihail Enescu, șef serviciu în cadrul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Galați.
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Cezar Mihail Enescu, șef serviciu în cadrul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Galați.
 
La data de 12 mai 2023, Cezar Mihail Enescu a completat declarațiile de avere și de interese potrivit cerințelor legislative în vigoare.
 
În declarația de interese din 2023, Cezar Mihail Enescu a precizat faptul că este membru al Sindicatului SEDLEX.
 
În declarația de avere completată la aceeași dată, șeful din DGRFP Galați a menționat un apartament de 49,46 mp, cumpărat în 2005 împreună cu soția, Mihaela Corina Enescu.
 
La capitolul venituri anuale, Cezar Mihail Enescu a menționat suma de 101.124 de lei, reprezentând veniturile salariale încasate ca șef serviciu.
 
Soția sa, Mihaela Corina Enescu, a realizat 55.018 lei de la Colegiul de Arte Regina Maria Constanța, venituri salariale ca profesor, și 8.971 de lei venituri salariale obținute în calitate de contabil al Fincon SRL (nr., Fincon 2008 SRL).
 
Despre Fincon 2008 SRL
 

Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 22 decembrie 2023, Fincon 2008 SRL a fost înființată în 2008, are sediul social în Constanța, pe strada Bogdan Petriceicu Hasdeu, nr. 106 și se ocupă de activități de contabilitate și audit financiar consultanță în domeniul fiscal.
 
Asociați și administratori figurează Alina Ciobănică (asociat și administrator al Geocomteam SRL, cenzor al Agrista Sud-Est Cooperativă Agricolă), Mihaela Corina Enescu și Cornelia Elvira Enescu.

 
În 2022, Fincon 2008 SRL a declarat patru angajați, profit peste 30.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 215.000 de lei.
 
În Secțiunea Document pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale lui Cezar Mihail Enescu, șef serviciu în cadrul DGRFP Galați.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Declarații de avere Constanța
Averea și interesele lui Gheorghe Zamani, directorul tehnic de la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu (DOCUMENTE)

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Oficial despre cazul celor aproape 40 de constănţeni trimişi în judecată. Peste 100 de infracțiuni

25 Jul 2017 2985

Constanţa. UPDATE 2. Aproape 40 de persoane trimise în judecată pentru luare de mită. Iată lista completă

25 Jul 2017 11249