Declarații de avere Constanța Cristina Duiculete, șef birou în Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, avere și interese. Soțul său a fost consilier local în Lumina (DOCUMENTE)

  • În Secțiunea Document pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale Cristinei Duiculete, dar și cele completate în 2020, în calitate de candidat, de către soțul său, Cristian Duiculete.
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Cristinei Duiculete, șef birou în cadrul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral.
 
Conform datelor oficiale, soțul său, Cristian Duiculete, a fost inspector de specialitate în cadrul ABADL, dar și consilier local în Lumina, județul Constanța.
 
La data de 15 iunie 2023, Cristina Duiculete, șef birou în ABADL, a completat declarațiile de aver eși de interese potrivit cerințelor legislative în vigoare.
 
În declarația de interese din 2023, Cristina Duiculete a precizat calitatea de membru în Sindicatul Apele Dobrogea Litoral.
 
În declarația de avere completată la aceeași dată, Cristina Duiculete a menționat un autoturism Volkswagen fabricat în 2013, deținut în baza unui contract de vânzare-cumpărare, dar și un credit contractat în 2022, scadent în 2027, cu o valoare de 40.289 de lei.
 
Venitul anual al Cristinei Duiculete s-a ridicat la 60.096 de lei, reprezentând indemnizația de creștere a copilului, în declarație fiind notată și alocația copilului.
 
Soțul său, Cristian Duiculete, a realizat un venit anual de 36.000 de lei, din „prestări servicii inginerie civilă“ în cadrul Alexandru Construct SRL.
 

Despre Alexandru Construct SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 19 martie 2024, Alexandru Construct SRL a fost înființată în 1991, are sediul social în Năvodari, pe strada Mării și se ocupă de lucrări de tâmplărie și dulgherie.

 
Asociați figurează Dragoș Alexandru Popovici și Lenuța Popovici, primul fiind și administratorul societății.
 
În 2022, firma a declarat 0 angajați, pierderi peste 4.500 de lei și cifra de afaceri aproape 270.000 de lei.
 
Cristian Duiculete, avere și interese
 
Cristian Duiculete, inspector de specialitate în cadrul ABADL, a fost ales consilier local în cadrul Consiliului Local Lumina în urma scrutinului din 2016.
 
Pe 29 iulie 2020, la Biroul Electoral Central și Agenția Națională de Integritate au fost înregistrate declarațiile de avere și interese completate de Cristian Duiculete în calitate candidat pentru Consiliul Local Lumina, la scrutinul din 2020.
 
În declarația de interese de la acea dată, Cristian Duiculete a menționat calitate de membru în Sindicatul ABA Dobrogea Litoral.
 
În declarația de avere, Cristian Duiculete notase un teren intravilan în Lumina, de 780 mp, cumpărat în 2017 de la Marin Duiculete, o casă tot în Lumina, de 95 mp, construită în 2018, dar și un VW fabricat în 2013.
 
La datorii, acesta notase un credit contractat în 2019, scadent în 2024, cu o valoare de 46.800.
 
Venitul anual notat în declarația din 2020 al lui Cristian Duiculete s-a ridicat la 38.238 de lei, salariu de la ABADL, iar cel al soției, Cristina Duiculete, la 50.469 de lei, de asemenea, salariu de la ABADL.
 
Totodată, Cristian Duiculete notase și indemnizația de ales local în cadrul comunei Lumina, ce se ridica la 6.721 de lei.
 
În Secțiunea Document pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale Cristinei Duiculete, dar și cele completate în 2020, în calitate de candidat, de către soțul său, Cristian Duiculete.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Declarații de avere Constanța
Bristena Doxan, șef serviciu la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Administrator nou la Gospodăria Lumina SRL

09 Jun 2022 1297

Administrator nou la Gospodăria Lumina SRL

03 Apr 2021 1765