Declarații de avere Constanța Doinița Cristian, secretar general al orașului Hârșova (DOCUMENT)

⦁În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Doiniței  Cristian, secretar general la Primăria Hârșova
⦁Potrivit celei mai recente declarații de avere, Cristian a menționat că deține cotă parte din două apartamente, unul în Hârșova și un altul la Constanța, dobândite în 1995, respectiv în 2023
⦁Secretarul UAT Hârșova nu are nici datorii, nici alte bunuri
⦁ Ca interese, Doinița Cristian a declarat calitatea de membru în Sindicatul Pro-Lex
 Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale primarilor, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Doiniței  Cristian, secretar general la Primăria Hârșova.
În declarația de avere completată pe 29 mai 2023, Cristian a menționat că deține cotă parte din două apartamente, unul în Hârșova și un altul la Constanța, dobândite în 1995, respectiv în 2023.

Secretarul UAT Hârșova nu are nici datorii, nici alte bunuri.

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Doinița Cristian a notat veniturile încasate de la Primăria Hârșova în sumă de 57.400 lei și pe cele ale soțului, care lucrează într-o companie privată din Cernavodă și de unde, anul trecut a încasat salarii în sumă de 96.000 lei.


Ca interese, Doinița Cristian a declarat calitatea de membru în Sindicatul Pro-Lex.
 

PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Doiniței Cristian.
 
Sursa foto : Primăria Hârșova

Citește și:

Declarații de avere Constanța Andreea Ciocănel, secretar general la Primăria Mangalia, averea și interesele (DOCUMENTE)
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de avere Cornelia Popescu, director economic la CN Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

05 Sep 2022 2764