Declarații de avere Constanța Flavius - Andrei Axente, șef birou la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

 

 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale primarilor, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Flavius - Andrei Axente, șef birou la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral.
 
În ultima declarație de avere prezentă pe portalul declarațiilor de avere și de interese, completată pe 15 iunie 2023, Flavius - Andrei Axente a menționat un apartament în municipiul Constanța, dobândit în 1999, prin contract de vânzare - cumpărare. Locuința are suprafața de 60 de metri pătrați, iar Flavius - Andrei Axente este proprietar, cu 100% cotă parte.  
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, au fost înscrise sume provenite din salarii, astfel: Flavius - Andrei Axente - 48.000 lei (de la ABADL, ca hidrolog); Adriana Axente (soția) - 30.000 lei (CMI - cabinet medical Constanța).  
 
Ca interese, Flavius - Andrei Axente a declarat calitatea de membru de sindicat.
 
Declarații anterioare
 
În declarațiile de avere și de interese completate pe 25 ianuarie 2023 (30 de zile de la numire), Flavius - Andrei Axente a făcut aceleași mențiuni ca în declarațiile completate pe 15 iunie 2023.

  
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale lui Flavius - Andrei Axente.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:

 
Declarații de Avere Constanța
Carmen Mariana Bogasiu, șef formație compartiment la ABADL deține un autoturism (DOCUMENTE)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.