Declarații de avere Constanța Mona-Liza Vasilache, șef Serviciu Dezvoltare și Coordonare din Consiliul Județean, averea și interesele (DOCUMENTE)

 

 
  • În cea mai nouă declarație de avere prezentă pe site-ul oficial al CJC, Mona-Liza Vasilache a menționat un teren, o casă de locuit, două autoturisme, dar și un credit bancar.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale primarilor, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Mona-Lizei Vasilache, șef Serviciu Dezvoltare și Coordonare din Consiliul Județean Constanța.
 
În cea mai nouă declarație de avere prezentă pe site-ul oficial al CJC, completată pe 10 mai 2023, în calitate de „șef serviciu“, Mona-Liza Vasilache a menționat un teren, o casă de locuit, două autoturisme, dar și un credit bancar.
 
Terenul, intravilan, este la Cheia, în județul Constanța și are suprafața de 2.700 de metri pătrați. A fost dobândit în 2022, prin contract de vânzare - cumpărare, iar Mona-Liza Vasilache și soțul ei, Dumitru Vasilache, sunt coproprietari, cu 1 / 2 cotă parte.
 
Casa de locuit e tot la Cheia, avându-i coproprietari (cu 1 / 2 cotă parte) pe soții Vasilache. Casa are suprafața de 39 de metri pătrați, anul dobândirii fiind 2022.
 
Mona-Liza Vasilache a înscris în declarația de avere și trei bunuri mobile, toate dobândite prin contract de vânzare - cumpărare: un autoturism Volkswagen și unul Smart și un Piaggio Vespa (la categoria „alt mijloc de transport“). Toate trei au an de fabricație 2006.   
 
Creditul bancar are valoare de 80.090 lei și a fost contractat în anul 2022, la ING Bank România, având scadența în 2027.

 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, au fost înscrise sume din salarii și din alte surse, astfel: din salarii - Mona-Liza Vasilache - 88.703 lei (de la Consiliul Județean Constanța), Dumitru Vasilache - 39.381 lei (de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța); din alte surse - copilul - 11.135 lei (alocație și buget complementar, de la AJPIS), 18.288 lei (indemnizație de handicap, de la SPAS) și 3.000 lei (bursă socială, de la școală).
 

Ca interese, Mona-Liza Vasilache a declarat calitatea de asociat în SC Ferma Bujorul Galben SRL, dar și calitatea de membru în Sindicatul Forța Legii.
 
Despre SC Ferma Bujorul Galben SRL
 
Potrivit Recom, platformă consultată joi, 23 noiembrie 2023, SC Ferma Bujorul Galben SRL a fost înființată în anul 2006, are adresa la Cheia, în județul Constanța, iar domeniul de activitate principal este „Cultivarea fructelor semințoase și sâmburoase“.
 
Conform sursei citate, în SC Ferma Bujorul Galben SRL, Mona-Liza Vasilache este asociat cu 25%, cotă de participare la beneficii și pierderi pe care o au și ceilalți trei asociați: Radu Comănici (fost președinte al CJC, tatăl Mona-Lizei Vasilache), Marian Rosaidan și Marioara Comănici. Administratorul firmei este Radu Comănici.   
 
În 2022, SC Ferma Bujorul Galben SRL a avut o cifră de afaceri de 1.422 lei și o pierdere de 12.838 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 0.
 
Platforma termene.ro informează și că SC Ferma Bujorul Galben SRL nu are contracte câștigate - achiziții directe și nici contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 22 noiembrie 2023).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Mona-Lizei Vasilache.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:
 
Declarații de avere Constanța
Ciprian Lucian Căluț, șeful Serviciului Achiziții Publice din Consiliul Județean, averea și interesele (DOCUMENTE)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.