Declarații de avere Constanța Simona Basalic, șef Serviciu Control Oficial Siguranța Alimentelor la DSVSA, averea și interesele (DOCUMENTE)


 
  • Cea mai nouă declarație de avere prezentă pe site-ul oficial al DSVSA a fost completată pe 29 mai 2023.  
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale primarilor, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Simonei Basalic, șef Serviciu Control Oficial Siguranța Alimentelor la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța.
 
În cea mai nouă declarație de avere prezentă pe site-ul oficial al DSVSA, completată pe 29 mai 2023, în calitate de șef serviciu DSVSA, Simona Basalic a menționat cote-părți dintr-un apartament și dintr-o casă de locuit, dar și un autoturism și un credit bancar.
 
Apartamentul este în municipiul Constanța, are 68 de metri pătrați, a fost dobândit în 2003, prin contract de vânzare - cumpărare, iar Simona Basalic și soțul ei, Mihai Basalic, sunt coproprietari, cu 50% cotă parte.
 
Casa de locuit este la Lumina, în județul Constanța, a fost construită în 2013, are 170 de metri pătrați, iar soții Basalic dețin câte 50%.
 
Autoturismul este Ford Kuga, an de fabricație 2017, iar la modul de dobândire a fost menționat „altele“.
 
Creditul bancar a fost contractat în anul 2023 la BRD și e scadent în 2027. Valoarea - 50.000 lei. 
 

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, au fost înscrise sume provenite din salarii și din alte surse. Salariile menționate sunt cel al Simonei Basalic (112.729 lei, ca șef serviciu la DSVSA Constanța) și al lui Mihai Basalic (33.000 lei, ca medic veterinar la SC Vetmed Plus SRL). Veniturile din alte surse sunt cele ale copilului, 3.072 lei (alocație, ca elev).  
 
Ca interese, Simona Basalic a declarat calitățile de membru în Sindicatul medicilor veterinari și în Asociația Medicilor Veterinari.  

 
Declarații anterioare
 
În declarația de avere completată pe 6 iunie 2022, în calitate de șef serviciu DSVSA, Simona Basalic a menționat apartamentul, casa de locuit și autoturismul (datele coincizând cu cele din declarația completată în 2023) și un credit bancar, contractat în 2017 și scadent în 2022, în valoare de 82.041 lei.
 
Ca venituri, au fost menționate salariile soților Basalic, 120.039 lei (Simona Basalic, de la DSVSA, ca șef serviciu) și 33.000 lei (Mihai Basalic, de la SC Vetmed Plus SRL, ca medic veterinar) și alocația copilului, în valoare de 2.916 lei.   
 
Și în declarația de interese completată în 2022, Simona Basalic a declarat aceleași calități de membru în Sindicatul medicilor veterinari și în Asociația Medicilor Veterinari.  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Simonei Basalic.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Declarații de avere
Simona Basalic, șef Serviciu Control Oficial Siguranța Alimentelor, în cadrul DSVSA Constanța (DOCUMENTE)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de avere Simona Basalic, șef Serviciu Control Oficial Siguranța Alimentelor, în cadrul DSVSA Constanța (DOCUMENTE)

13 Jan 2023 1941

Cine conduce în prezent Direcţia Sanitară Veterinară din Constanţa (documente)

06 Mar 2020 9766