Declarații de avere Emil Mahu, șef Birou Monitoring la ARBDD Tulcea, coproprietar la un teren, un apartament și o casă. Familia are și o mașină (DOCUMENTE)


 
  • Emil Mahu este șef Birou Monitoring la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării.
  • În declaraţia de avere depusă pe site-ul instituției în 2021, Emil Mahu a înscris un teren, un apartament, o casă și un autoturism.
  • În declarația de interese, Emil Mahu a menționat calitatea de membru în Sindicatul Independent al Salariaților și Funcționarilor Publici din ARBDD.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Emil Mahu, șef Birou Monitoring la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea.
 
În ultima declarație de avere, prezentă pe site-ul oficial al ARBDD, înregistrată pe 25 mai 2021, Emil Mahu a menționat că este coproprietar (cotă-parte 1 / 2), alături de soția sa, Maria Mahu, la un teren intravilan, un apartament și o casă de locuit. În suprafață de 4.000 de metri pătrați, terenul este îm comuna Somova și a fost achiziționat prin cumpărare, în anul 2003. Casa este tot în Somova, are 85 de metri pătrați și a fost cumpărată în anul 2005. Apartamentul (în suprafață de 65 de metri pătrați) este în Tulcea și a fost dobândit în 1989, prin cumpărare.  
 
Autoturismul este marca Dacia Duster, an de fabricație 2016, fiind dobândit prin cumpărare.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Emil Mahu a înscris venituri din salarii (monedă neprecizată), astfel: Emil Mahu - 59.081 (șef birou ARBDD); Maria Mahu - 72.419 (director Direcția pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală Tulcea).
 
În declarația de interese, Emil Mahu a declarat calitatea de membru în Sindicatul Independent al Salariaților și Funcționarilor Publici din ARBDD.
 
În precedentele două declarații de avere, Emil Mahu a menționat următoarele venituri familiale (din salarii): declarația depusă pe 10 iunie 2020 - 52.820 (monedă neprecizată) - Emil Mahu (șef birou ARBDD), 71.778 (monedă neprecizată) - Maria Mahu (director DADR Tulcea); declarație depusă pe 24 mai 2019 – 39.355 lei (Emil Mahu - șef birou ARBDD), 66.089 lei - Maria Mahu (director DADR Tulcea).
Totodată, în declarația de avere depusă în 2019, Emil Mahu a menționat un credit la BRD, în valoare de 21.192 lei, contractat în 2016 și scadent la 10 decembrie 2020.

 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale lui Emil Mahu.
 
Citește și:
 
Declarații de avere
Dumitru D. Lungu, inspector ecolog la ARBDD Tulcea, deține cu familia trei terenuri, două case și un autoturism (DOCUMENTE)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Averea și interesele lui Mahu Emil, șef birou în Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea (DOCUMENTE)

15 Jan 2024 897