Declarații de avere Liberarul Michael Gudu a vândut în 2022 o casă și un teren (DOCUMENTE)

  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale deputatului tulcean liberal Michael Gudu.
  • Michael Gudu, deputat aflat la primul mandat, a fost ales în circumscripția electorală nr. 38 Tulcea și face parte din Grupul parlamentarilor PNL.
  • În Secțiunea Document pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale deputatului PNL Tulcea Michael Gudu.
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale deputatului tulcean liberal Michael Gudu.
 
Michael Gudu, deputat aflat la primul mandat, a fost ales în circumscripția electorală nr. 38 Tulcea și face parte din Grupul parlamentarilor PNL.
 
Este membru al Comisiei juridice, de disciplină și imunități și secretar, din noiembrie 2022, al Comisiei pentru constituționalitate.
 
De asemenea, este secretar al Grupului parlamentar de prietenie cu Statele Unite Mexicane, membru al Grupului parlamentar de prietenie cu Regatul Maroc și al Grupului parlamentar de prietenie cu Japonia.
 
Conform datelor oficiale, deputatul tulcean figurează cu luări de cuvânt la 17 puncte de sumar (în 17 ședințe), din care șase declarații politice, cu 121 de propuneri legislative inițiate, din care 40 promulgate legi, un proiect de hotărâre inițiat și o întrebare sau interpelare.
 
Biroul său de parlamentar este în Tulcea, pe strada Concordia, nr. 3.
 
La data de 7 iunie 2023, Michael Gudu a completat declarațiile de avere și interese, potrivit legislației în vigoare.
 

Interese
 
În declarația de interese completată la data de 7 iunie 2023, Michael Gudu a precizat că este președintele Organizației Municipale PNL Tulcea și președinte al Comisiei de Arbitraj a PNL Filiala Tulcea.

 
În continuare, deputatul a notat două contracte de asistență și consultanță juridică încheiate de soția sa, avocatul Cecilia Marilena Gudu, cu două comune din județul Tulcea, respectiv UAT Comuna Văcăreni și UAT Comuna IC Brătianu. Contractele au fost încheiate în 2022, prin selecție ofertă, pentru o perioadă de un an, valoarea fiind de 30.000 de lei (Văcăreni), respectiv 42.000 de lei (IC Brătianu).
 
Avere
 
În declarația de avere din 7 iunie 2023, deputatul PNL a notat patru terenuri deținute împreună cu soția sa, achiziționate în anul 2017 (unul - intravilan) și 2020 (trei – intravilan, agricol și forestier), două apartamente (cumpărate în 1991 și 2002) și două case de locuit (cumpărate în 2017, respectiv 2020).
 
În continuare, au fost notate două autoturisme, un BMW Seria 5, fabricat în 2017 și un BMW X3, fabricat în 2018.
 
Pe 6 iulie 2022, deputatul a vândut o casă de locuit și terenul aferent unei persoane fizice, pentru suma de 92.000 de euro.
 
La capitolul datorii a fost notat un credit de 15.000 de euro, contractat în 2019 și scadent în 2023.
 
Ca deputat în Parlamentul României, Michael Gudu a realizat un venit anual de 131.724 de lei, iar soția sa a realizat un venit anual de 2.916 lei (alocație copil) și 172.990 de lei ca avocat.
 
În Secțiunea Document pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale deputatului PNL Tulcea Michael Gudu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Declarații de avere
Averea și interesele lui Valentin-Rică Cioromelea, constănțeanul care reprezintă Tulcea în Senatul României (DOCUMENTE)

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Eveniment la PNL Tulcea 11 candidaţi noi pentru funcția de primar de comună, încrezători că vor câştiga alegerile locale - FOTO + VIDEO

17 Mar 2024 2023

#Dobrogea145 Michael Gudu, deputat PNL Tulcea, mesaj de Ziua Dobrogei (VIDEO)

20 Nov 2023 1009

Interpelarea ministrului Sănătății. Deputații PNL de la Constanța și Tulcea, front comun pentru înființarea unui spital regional

11 Feb 2021 3373