Declarații de avere Selim Ebru, inspector în cadrul Consiliului Județean Constanța (DOCUMENTE)

  • Conform primei declarații de avere, depusă în februarie 2021, Selim Ebru nu are niciun bun imobiliar sau mobil
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Selim Ebru, inspector la Direcția general de Proiecte din cadrul Consiliul Județean Constanța.
 
Conform primei declarații de avere, depusă în februarie 2021, Selim Ebru nu are niciun bun imobiliar sau mobil. Pe anul fiscal anterior a declarat un venit de 33.600 de lei de la Primăria Mangalia, în calitate de salariat. Totodată, a mai primit alocație de la stat – 1.602 lei pentru copil.
 
În anul 2022, au fost depuse două declarații de avere și interese, una fiind rectificativă. Funcția a fost modificată în inspector asistent la Județul Constanța. Selim Ebru a declarat doar un salariu de 34.549 lei de la Județul Constanța. De la AJPIS, a primit 2.568 lei pentru alocația copilului. În prima declarație din 2022, era indicat în declarația de interese doar statutul de membru în cadrul Sindicatului Alternativa. În declarația rectificativă apare și calitatea de membru în cadrul Asociației Dezvoltare și Investiție în Societate Constanța.
 
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese, ale lui Selim Ebru, inspector la Consiliul Județean Constanța.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și


Declarații de avere Saledin Ebru, inspector de specialitate în cadrul Consiliului Județean Constanța (DOCUMENTE)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.