Gilda Valentina Lazăr, consilier județean în CJ Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

 

 
• Gilda Valentina Lazăr este consilier județean USR Plus în Consiliul Județean Constanța.
• În declaraţia de avere depusă în 2023, Gilda Valentina Lazăr a menționat cote părți din două apartamente, un autoturism și un depozit bancar.
• Ca interese, Gilda Valentina Lazăr a precizat calitatea de membru în SLIE Energia.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Gildei Valentina Lazăr, consilier județean USR Plus în Consiliul Județean Constanța.
 
În declaraţia de avere completată pe 12 iunie 2023, Gilda Valentina Lazăr a menționat cote părți din două apartamente, un autoturism și un depozit bancar.
 
Unul dintre apartamente este în municipiul Constanța, are 47 de metri pătrați, a fost achiziționat în anul 2000, prin contract de vânzare - cumpărare, iar Gilda Valentina Lazăr și soțul ei, Marius Leonard Lazăr, sunt coproprietari, cu 1 / 2 cotă parte.
 
Celălalt apartament este amplasat la Ianca, în județul Brăila, și are 60 de metri pătrați, modul de dobândire (în 2012) fiind „moștenire“. Săndica Chiru și Gilda Valentina Lazăr au calitatea de coproprietari, cotă parte - 3 / 8.

 
Autoturismul este marca „Hyundai“, an de fabricație 2018, fiind dobândit prin contract de vânzare - cumpărare.
 

Gilda Valentina Lazăr a menționat în declarația de avere și un activ financiar (depozit bancar sau echivalente), deschis la Unicredit Bank, în 2017, cu sold / valoare la zi de 41.920 lei.   
 
La secțiunea „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, consilierul județean a declarat sume provenite din salarii și din alte surse, astfel: salarii - Gilda Valentina Lazăr - 57.620 lei (de la E-Distribuție Dobrogea SA Constanța), 3.540 lei (de la E-Distribuție Muntenia SA București), 3.540 lei (de la E-Distribuție Banat SA Timișoara), 12.045 lei (indemnizație de la Județul Constanța), Marius Leonard Lazăr - 87.423 lei (de la Ministerul Apărării Naționale - Constanța); venituri din alte surse - Gilda Valentina Lazăr - 1.950 lei (stimulant inserție); Marius Leonard Lazăr - 15.910 lei (normă - Ministerul Apărării Naționale Constanța); doi copii - câte 2.916 lei (alocație de stat, de la Agenția Județeană de Plăți și Inspecție Socială Constanța)    
 
Ca interese, Gilda Valentina Lazăr a precizat calitatea de membru în SLIE Energia.
 
Declarații anterioare
 
În declarația de avere completată pe 26 mai 2022, Gilda Valentina Lazăr (în calitate de consilier județean la CJC), a menționat cotele părți din două apartamente, autoturismul Hyundai (ca în declarația depusă în acest an, datele coincizând), dar și depozitul bancar de la Unicredit Bank, cu sold / valoare la zi de 36.400 lei.   
 
Veniturile anuale, aferente declarației depuse în 2022, au cuprins sume din salarii și din alte surse: salarii - Gilda Valentina Lazăr - 23.271 lei (de la Enel Servicii Comune SA București), 29.985 lei (de la E-Distribuție Dobrogea SA Constanța); Marius Leonard Lazăr - 87.711 lei (de la Ministerul Apărării Naționale - Constanța); alte surse - Gilda Valentina Lazăr - 6.500 lei (stimulant inserție, de la Agenția Județeană de Plăți și Inspecție Socială Constanța); cei doi copii - câte 2.568 lei (alocații de la stat, de la AJPIS Constanța).     
 
Și în declarația de interese completată pe 26 mai 2022 Gilda Valentina Lazăr a menționat calitatea de membru în SLIE Energia.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Gildei Valentina Lazăr.
 
Citește și:
 
Declarații de avere
Gilda Valentina Lazăr, membru în CA al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie, deține două autoturisme și cotă parte dintr-o moștenire (document)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Magistrații de la Tribunalul Constanța au validat mandatul unui consilier județean USR PLUS

31 Dec 2021 1804

Declarații de avere Gilda Valentina Lazăr, membru în CA al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie, deține două autoturisme și cotă parte dintr-o moștenire (document)

27 Sep 2021 2107