Rectorul Universităţii „Ovidius“, Sorin Rugină, „se laudă“ cu un teren, două apartamente şi o maşină (documente)

Rectorul Universităţii „Ovidius“, prof. univ. dr. Sorin Rugină, a publicat pe site-ul instituţiei de învăţământ declaraţiile de avere şi interese completate în anul 2014. Sorin Rugină a fost desemnat rector al Universităţii „Ovidius“ la alegerile care s-au desfăşurat pe 12 mai 2014. Printre bunurile rectorului se numără câte jumătate dintr-un teren intravilan şi din două apartamente.
 
Din declaraţia de avere aferentă anului 2013, aflăm că rectorul deţine 50% dintr-un teren intravilan de 709 mp, situat în Eforie Nord, precum şi câte jumătate din două apartamente de 72,82 mp, respectiv 97,59 mp. Unul dintre apartamente este situat în Constanţa, iar cel de-al doilea, în Bucureşti. Potrivit documentului, rectorul conducea un automobil Ford Focus, fabricat în anul 2012. La rubrica „Datorii“, se menţionează un credit de 128.520 de lei, scadent în 2019. În anul fiscal 2013, prof. univ. dr. Sorin Rugină a câştigat 90.209 lei de Universitatea „Ovidius“, 44.251 de lei de la Spitalul Municipal de Boli Infecţioase şi 206.043 de lei de la companii farmaceutice. Soţia sa a obţinut, la rândul său, suma de 22.497 de lei, bani proveniţi dintr-un fond de pensii.
 
Accesând secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale rectorului Universităţii „Ovidus“, prof. univ. dr. Sorin Rugină. De asemenea, puteţi citi despre declaraţiile de avere şi de interese ale decanilor şi prodecanilor din cadrul Universităţii „Ovidius“ aici.

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.