Evenimente in Constanta

Caravana Blood Network ajunge la Constanţa! Donatorii vor primi bilete gratuite de o zi la Untold sau Neversea

De la o ediție la alta, campania BLOOD NETWORK inițiată de organizatorii festivalurilor UNTOLD și NEVERSEA se dezvoltă puternic, atât în privința numărului de oameni care donează sânge în centrele fixe cât și la caravanele mobile BLOOD NETWORK. Împreună cu Institutul Național de Transfuzii Sanguine și cu platforma tehnologică de donare de sânge „Și Eu Donez”, organizatorii UNTOLD și NEVERSEA lansează astăzi campania de donare de sânge care a mobilizat mii de tineri din România.
 
În acest an campania se desfășoară în perioada 29 mai-29 iunie în toate centrele de transfuzii din țară.

Și în acest an, festivalierii vor putea dona și la caravanele mobile, de aceasta dată, din șase orașe ale țării: Cluj-Napoca, București, Iasi, Timișoara, Brașov și Constanța. Toți cei care vor dona la caravanele mobile între orele 8.00-14.00 vor primi un bilet gratuit de o zi la UNTOLD sau NEVERSEA.   
•           CLUJ-NAPOCA: 26, 27 MAI, BULEVARDUL EROILOR
•           BRAȘOV: 2, 3 IUNIE, AULA UNIVERSITĂȚII TRANSILVANIA
•           IAȘI: 9, 10 IUNIE, PALATUL CULTURII
•           TIMIȘOARA: 9, 10 IUNIE, PARCARE FACULTATEA DE POLITEHNICĂ, BD VASILE PÂRVAN
•           BUCUREȘTI: 16, 17 IUNIE, PARCUL HERĂSTRĂU, INTRAREA CHARLES DE GAULLE
•           CONSTANȚA: 23, 24 IUNIE,  PIAȚA OVIDIU
 
În acest an, mecanismul este următorul: cine donează sânge la caravana mobilă și se înscrie în baza de date Și Eu Donez (reteaua.sieudonez.ro) primește un bilet gratuit de o zi la UNTOLD sau la NEVERSEA.

Toți cei care donează sânge la centrele de transfuzii din întreaga țară și intră în rețeaua „Și Eu Donez”, vor primi reducere la abonamente pentru festivalurile UNTOLD sau NEVERSEA.

Festivalierii care donează la unul dintre Centrele de Transfuzii din țară trebuie să acceseze, în funcție de festivalul la care vor să ajungă, site-ul untold.com sau neversea.com, secțiunea Blood Network, unde trebuie să completeze formularul solicitat și să atașeze o poză cu adeverința de donator. Mai apoi vor primi pe adresa de mail un cod cu care vor putea achiziționa abonamentele cu reducere:

*la UNTOLD la prețul special de 499 de lei plus taxe din prețul final de 650 lei + taxe al abonamentului
*la NEVERSEA la prețul special de 399 de lei plus taxe din prețul final de 550 lei + taxe al abonamentului

EDY CHEREJI, director de Marketing și Comunicare UNTOLD&NEVERSEA "În fiecare an ne dorim ca această campanie să se dezvolte în cât mai multe orașe din România. Dacă în anii trecuți aveam caravanele mobile de donare de sânge în 4 orașe din țară, în acest an campania a crescut cu încă două orașe: Iași și Brașov. Pentru anul viitor ne gandim să mai adăugăm în listă și alte orașe și de ce nu, să mergem cu această campanie și peste hotare. "

În acest moment, rețeaua donatorilor benevoli de sânge de pe platforma Și eu Donez  înseamnă 5200 de membrii.

ANNA-KATHARINA SCHEIDEREITER, Manager CSR Kaufland România "Ne-am alăturat cu bucurie campaniei Blood Network, pentru al treilea an consecutiv. Dincolo de importanța donării de sânge, proiectele Untold și Neversea ne surprind prin spirit inovativ, originalitate și creativitate. Ne dorim să găsim modalități de a motiva donatorii și suntem conștienți că împreună putem salva vieți."

ALEX LIVADARU, co-fondator Si eu Donez " despre care auzim că lovește atât de des spitalele românești are două soluții: educația și tehnologia. Partenerii noștri, cel mai mare eveniment muzical din România, UNTOLD și cel mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA, realizează an de an cea mai de impact campanie națională de informare și educare cu privire la nevoia de sânge. Ei reușesc să vorbească despre lipsa sângelui din spitale prin caravana Blood Network și ajung la acel public minunat, tinerii. În acest parteneriat, Asociația Și eu donez oferă platforma de tehnologie, oferind acces în singura Rețea a Donatorilor de Sânge din România”

Campania BLOOD NETWORK este realizată cu sprijinul Kaufland România, partener oficial al UNTOLD 2018 și în parteneriat cu platforma Și Eu Donez, dar și cu ajutorul Institutului Național De Transfuzii Sanguine. 

Campania Blood Network în 2017 a însemnat peste 700 de donatori la cele 4 caravane mobile de donare de sânge și peste 1500 de donatori la centrele de transfuzii din întreaga țară.

NEVERSEA 2018 va avea loc în perioada 5-8 iulie la Constanța, iar UNTOLD 2018 va avea loc în perioada 2-5 august la Cluj-Napoca.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

NEVERSEA 2019. Cum se face check-in-ul online și cum plătești la festival

25 Jun 2019 777

Constanţa Din culisele Neversea. Se amenajează scenele care vor găzdui cel mai mare festival pe plajă din România (galerie foto)

23 Jun 2019 1162

Mai sunt trei săptămâni până la cel mai mare festival pe plajă din România, NEVERSEA. Ce artiști vor urca pe scenă

13 Jun 2019 1957

Cine ia nota 10 la Bacalaureat va primi un abonament gratuit pentru patru zile la ediția aniversară a Festivalului UNTOLD

12 Jun 2019 1558

NEVERSEA, primul festival de muzică din lume alimentat aproape integral cu energie verde

20 May 2019 1761

Castelul Peleș, devine pentru câteva ore parte din povestea UNTOLD, unde OXIA va susține un spectacol special

18 Apr 2019 1004

NEVERSEA deschide sezonul estival cu petreceri în lanț în minivacanța de 1 Mai

11 Apr 2019 1546

Ce artiști vor urca pe scena festivalului NEVERSEA din această vară de la Constanța

20 Mar 2019 875

A fost anunțat calendarul evenimentelor din acest an, din Constanța și Mamaia!

18 Feb 2019 1872

Unii dintre cei mai buni artiști ai momentului, pe scena festivalului Neversea. Ce artiști și-au anunțat prezența

12 Feb 2019 1010

NEVERSEA 2019. Primele 10.000 de abonamente au fost epuizate

06 Dec 2018 760

NEVERSEA 2019. Când vor fi puse în vânzare primele abonamente la preț special (video)

02 Dec 2018 1140

Despre Untold și Neversea, dar mai ales despre cetățeni de bun-simț (galerie foto)

07 Aug 2018 4253

Între Soare și picăturile de apă. Arc luminos, peste plaja Modern din Constanța! (video)

10 Jul 2018 1806

Constanța. Sute de persoane au fost asistate medical în timpul festivalului Neversea. Bilanțul intervențiilor ISU Dobrogea

10 Jul 2018 1466