Întâlnire cu scriitorii Petronela Rotar şi Adrian Teleşpan în City Park Mall din Constanţa

Librăria Cărtureşti din incinta City Park Mall din Constanţa găzduieşte, marţi, 27 mai, de la ora 18:30, o întâlnire a cititorilor cu scriitori Petronela Rotar şi Adrian Teleşpan.
Petronela Rotar a publicat prima ei carte, „O să mă ştii de undeva”, în luna aprilie a acestui an. Pe site-ul Editurii Herg Benet, Mihail Vakulovski declara că „după ce o să citeşti cartea ei de debut, o să exclami precum o tenismenă care tocmai a câştigat un turneu foarte important – Wow! – şi de aici încolo o să ştii exact de unde o cunoşti”.
Adrian Teleşpan este autorul bestseller-ului „Cimitirul”, aflat de 26 de săptămâni în top zece la Cărtureşti. „Cimitirul” este una dintre cele mai dezbătute cărţi din mediul online românesc. Actriţa Monica Bîrlădeanu mărturisea pe site-ul Editurii Herg Benet că „odată ce treci peste << urbanismul >> limbajului şi disecţiile întâlnirilor amoroase ale lui Adrian Green, Cimitirul îţi propune un personaj care îmbrăţişează cu curaj imperfecţiunile, şi le înţelege şi acceptă, şi care navighează cu mult umor într-un univers plin de personaje bizare, aproape suprarealiste”.
 
Sursa foto: Facebook

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cartea zilei Privind înăuntru- Petronela Rotar

17 Apr 2022 1000

Cartea zilei Orbi- Petronela Rotar

29 Nov 2021 1157

Romanul „Ajută-mă să nu dispar“, semnat de Petronela Rotar, lansat la Constanţa, în prezenţa autoarei

29 Nov 2019 2116

Întâlnire cu scriitoarea Petronela Rotar, la Constanţa

08 Apr 2017 2892

Dublă lansare de carte Ana Barton şi Petronela Rotar se vor întâlni cu cititorii constănţeni

11 May 2015 2318