Evenimente in Constanta

Neversea, în ochii publicului entuziasmat. Reflecţii pe marginea ineditului festival de la malul mării (galerie foto)

O idee, o echipă implicată în spate şi foarte multă muncă pentru trei zile de festival, eveniment care a făcut istorie în lumea muzicii şi care a adunat zeci de mii de tineri din toată lumea, la Constanţa. În premieră la malul mării au fost clipe pline de trăiri intense, distracţie, mişcare şi entuziasm, pentru tinerii care şi-au făcut check in-ul la Neversea, un festival ce a declanşat interesul publicului de peste graniţe. Povestea Neversea 2017 a început vineri, 7 iulie, iar deschiderea oficială a evenimentului a fost marcată cu focuri de artificii şi multă veselie.

Desfăşurare impresionantă de forţe din partea autorităţilor locale

A fost primul an în care oraşul Constanţa a găzduit un festival de amploare internaţională, pentru care s-au pregătit temeinic organizatorii şi autorităţile locale: Primăria Constanţa, Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa, Poliţia Locală, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“, Regia Autonomă de Transport Constanţa (RATC).
 
Numărul participanţilor a crescut progresiv de la o zi la alta: prima zi a reunit 47.000 de persoane entuziaste, nerăbdătoare să petreacă alături de artiştii preferaţi, cea de-a doua zi a adunat 52.000 de oameni în public, iar în ultima zi la festival s-au aflat peste 55.000 de mii de spectatori. Participanţii au avut ocazia să intre în lumea muzicii, să aleagă dintr-o serie diversă de genuri de melodii, care se auzeau concomitent pe şapte scene, pregătite special pentru iubitorii de sunet şi armonie.

„Distracţia a meritat!“ 

Participanţii la festival au rămas cu impresii plăcute despre acest eveniment şi spun că sunt gata să vină şi anul viitor. „Mă simt super, am încercat tot ce s-a putut pe aici, am trăit toate experienţele la maximum, îmi plac foarte mult artiştii“, a mărturisit Adina Gaciu, o tânără absorbită de atmosfera festivalului.
 
Şi Florin Firănescu se declară încântat de spectacol. „Festivalurile de acest gen nu se limitează la a reflecta tematica muzicii româneşti, totul schimbându-se complet. Neversea conturează o imagine frumoasă a României, pe o scară internaţională“, a declarat acesta.
 
La rândul ei, Teodora Bălţatu ne-a dezvăluit că a venit la acest festival atât pentru artişti, cât şi pentru atmosferă. „Când aleg să vin la un festival, o fac în primul rând pentru artişti, iar în al doilea rând, pentru atmosferă. Cred că oamenii întreţin atmosfera, nu neapărat jocurile şi elementele de entertaining. Cred ca asta e cel mai important atunci când vin la un festival: să mă alătur oamenilor ca făcând parte dintr-o comunitate“, ne-a mărturisit Teodora Bălţatu, participantă, dar şi debutantă în viaţa de artist, la Festivalul Neversea.

Rita Ora, pentru prima dată pe o scenă din România

Prima zi a Festivalului Neversea 2017 a fost un real succes! Peste 47.000 de oameni au participat la evenimentele care au avut loc în perimetrul alocat, pe parcursul întregii zile. Artiştii care au concertat în prima seară s-au arătat impresionaţi de numărul mare de fani, de scena principală, dar şi de Marea Neagră.
 
Sam Feldt, DJ-ul cu cea mai vizualizată piesa a verii - „Summer on you“, a fost pentru prima dată în România, iar imediat după show a declarat că-şi doreşte să se reîntoarcă la Neversea.
 
Ella Eyre a cucerit deja inimile fanilor din România, iar artista britanică Rita Ora, care a urcat pentru prima dată pe o scenă în România, s-a declarat uimită de căldura publicului din România.
 
Legendarul Tiesto a adunat în faţa scenei principale, The Gateway, zeci de mii de fani, atât din ţară, cât şi din străinătate, iar Lost Frequencies şi Tujamo au făcut ca răsăritul la malul Mării Negre să fie unul plin de magie. Tujamo a declarat imediat după cele două ore de show, încheiate cu un răsărit superb la malul mării, că deja şi-a creat o legătură specială cu fanii din România şi că, în mai puţin de o lună, aşteaptă să îi revadă la Untold. „De fiecare dată când vin aici, mă gândesc că show-ul va ieşi bine, însă de fiecare dată când urc pe scenă, mi se depăşesc toate aşteptările şi mi se pare incredibilă legătura dintre mine şi fanii din România. De la backstage până la show, totul s-a îmbinat într-o armonie perfectă, şi nu poţi să-ţi doreşti ceva mai mult ca artist“, a declarat Tujamo. Show-urile lui Tujamo şi Danny Avila au putut fi urmărite live pe pagina de Facebook Neversea.
 
Pe scena principală a Festivalului Neversea au urcat în prima zi Sam Feldt, Ella Eyre, Rita Ora, Lost Frequencies, Danny Avila, Tiesto şi Tujamo. Pe celelalte scene au concertat alţi peste 30 de artişti, printre care Wilkinson, Zeds Dead, Sasha, Mazde, Soichi Terada şi mulţi alţii.

Afrojack a coborât în mijlocul zecilor de mii de fani! 

Peste 53.000 de mii de fani din ţară şi din străinătate au participat la cea de-a doua zi a celui mai mare festival de pe malul Mării Negre, Neversea! Cuprins de energia pozitivă şi de explozia de fericire a zecilor de mii de fani, Afrojack, unul dintre cei mai buni DJ ai lumii, a coborât în mijlocul lor şi, mai mult decât atât, şi-a prelungit show-ul cu o jumătate de oră.
 
„Mă bucur enorm că sunt pe scenă încă de la prima ediţie a Festivalului Neversea. Sunt impresionat de fanii din România, care îmi depăşesc aşteptările de fiecare dată. Sunt extrem de fericit că fac parte din line-up-ul celor două mari festivaluri, Untold şi Neversea, festivaluri care cred eu că vor rămâne în istorie“, a declarat Afrojack.
 
Nici legendarul Fatboy Slim nu s-a lăsat mai prejos şi, timp de două ore, a dus muzica la un alt nivel. „Dumnezeul muzicii rave“, aşa cum este numit de fanii săi, s-a declarat impresionat de căldura cu care este primit de fiecare dată când vine în România. Melodiile „Take shelter“, „King“ şi „Desire“ au răsunat cu putere în momentul în care trupa britanică Years&Years a urcat pe scena principală a Festivalului Neversea, The Gateway.
 
Răsăritul celei de-a treia zi a fost acompaniat de DJ-ul olandez de muzică trance Ferry Corsten.
Pe scena principală a Festivalului Neversea au urcat în cea de-a doua zi Mike Perry, Delia, Bassjackers, Afrojack, Years&Years, Fatboy Slim, Ferry Corsten. Pe celelalte scene au concertat alţi peste 30 de artişti, printre care Rudimental DJ, Marc Romboy, Parra for Cuva, Rampue, Blondish şi mulţi alţii.

Mii de tineri s-au distrat alături de mari artişti 

Cea de-a treia zi a Festivalului Neversea i-a adus pe scenă pe doi dintre cei mai aşteptaţi artişti de publicul din România: Dua Lipa şi Jason Derulo. Ei au urcat pentru prima dată pe o scenă din România, la cel mai mare festival de la malul Mării Negre, Neversea. Jason Derulo a rămas uluit de numărul mare de fani pe care îi are în ţară şi a declarat că abia aşteaptă să se reîntoarcă aici.
 
Peste 53.000 de mii de festivalişti au dansat pe plajă şi în cea de-a treia zi a Neversea. „Sunt pentru prima dată în România şi mi se pare uluitor cu câtă căldură am fost primit, iar publicul a fost incredibil. M-am simţit extraordinar pe scena Festivalului Neversea şi am rămas plăcut surprins de numărul mare de fani pe care îi am în România şi le promit că mă voi reîntoarce aici, de ce nu, poate la a doua ediţie a Festivalului Neversea“, a declarat, imediat după show, Jason Derulo.
 
Benny Benassi, KSHMR şi Nicky Romero i-au făcut pe cei peste 55.000 de fani să vibreze, iar focurile de artificii de la finalul celui mai mare festival de la malul Mării Negre i-au lăsat pe fani cu ochii inundaţi de lacrimi de fericire. Impresionat de publicul de la Neversea, Fedde Le Grand a rămas pe scenă cu mai bine de două ore peste programul stabilit iniţial, pentru a prinde alături de fani răsăritul la malul mării.
 
Neversea 2017 a însemnat în toate cele trei zile peste 153.000 de participanţi din ţară, dar şi din străinătate, care au asistat atât la concertele de la mainstage, cât şi de la celelalte scene ale festivalului. Astfel, încă de la prima ediţie, Neversea a reuşit să devină cel mai mare festival organizat pe plaja Mării Negre, dar şi al doilea festival din România ca număr de participanţi, după Untold.

Citeşte şi:

LIVE VIDEO. Ultima seară a festivalului Neversea se anunţă una incendiară. Mii de participanţi au ales să se distreze alături de marii artişti (galerie foto + video)

LIVE VIDEO. A doua seară la Neversea. Cine urcă pe scena festivalului de pe plaja Modern (galerie foto + video)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un pensionar va dona lemnul de pe două hectare de pădure pentru simbolul oraşului Făgădău - „Până la Ziua Dobrogei, Cazinoul din Constanţa va fi conservat“

16 Mar 2018 1404

UPDATE. Se caută planuri pentru salvarea Cazinoului din Constanța. Asociația ARCHÉ și organizatorii festivalului Neversea se implică în proiect

15 Mar 2018 495

Organizatorii NEVERSEA şi Asociaţia ARCHÉ se vor implica în proiectul de restaurare al Cazinoului!

14 Mar 2018 452

Trupa irlandeză The Script, pentru prima dată în România la Festivalul Neversea

13 Mar 2018 641

Revista presei locale

06 Mar 2018 391

Primele 5000 de abonamente pentru NEVERSEA, epuizate. Organizatorii au anunţat o nouă tranşă

08 Feb 2018 709

Festivalul NEVERSEA 2018 încinge preţurile la chirii

06 Feb 2018 581

Patru zile şi patru nopţi de distracţie! A doua ediţie a Neversea, cel mai mare festival pe plajă din România, în iulie, la Constanţa (galerie foto)

06 Feb 2018 1173

UPDATECând va avea loc festivalul NEVERSEA 2018. Detalii despre eveniment

05 Feb 2018 1117

Încep pregătirile pentru festivalul NEVERSEA 2018

01 Feb 2018 1968

Revista presei locale

01 Feb 2018 689

Primăria Constanţa dă în judecată Apele Române - Dobrogea Litoral. Motivul - refuzul ca Neversea să fie organizat pe plaja din Faleză Nord! (galerie foto)

13 Jan 2018 2609

Dua Lipa - New Rules

15 Jul 2017 2150

Neversea în siguranță! 600 de luptători ai Brigăzii Speciale pe plaja festivalului

11 Jul 2017 2377

Polaris M Holding SA, non-stop pe plaja Festivalului Neversea (galerie foto)

11 Jul 2017 1847

Festivalul Neversea. Trei zile de distracție incendiară la malul mării. Tineri și nu numai au trăit la intensitate maximă spectacolele (fotoreportaj)

10 Jul 2017 3820

Festivalul Neversea, la final. Zeci de mii de participanți au dansat pe muzica artiștilor preferați

10 Jul 2017 4074

LIVE VIDEO. Ultima seară a festivalului Neversea se anunță una incendiară. Mii de participanți au ales să se distreze alături de marii artiști (galerie foto + video)

09 Jul 2017 5150

NEVERSEA la malul Mării Negre! Festival al tinerilor? Bunicuţa neversea-istă. Priviţi surpriza festivalului. Trei imagini şi un video care vă vor uimi! (video)

09 Jul 2017 18345

S-a ales cu dosar penal după ce a ridicat o dronă neautorizată desupra festivalierilor de la Neversea!

09 Jul 2017 3824

Peste 53.000 de fani au participat la cea de-a doua zi a festivalului NEVERSEA. AFROJACK a coborât de pe scenă, în mijlocul fanilor!

09 Jul 2017 3411

42 de cupluri au spus "DA" în acest weekend în locaţia special amenajată în Parcul Tăbăcărie (video)

09 Jul 2017 1989

Activități informativ-preventive destinate participanților la festivalul Neversea

09 Jul 2017 3387

LIVE VIDEO. A doua seară la Neversea. Cine urcă pe scena festivalului de pe plaja Modern (galerie foto + video)

08 Jul 2017 6477

Precizări de la organizatorii NEVERSEA

08 Jul 2017 7168

Prima zi a festivalului Neversea. Peste 45.000 de persoane au participat la concerte. Rita Ora, pentru prima dată în concert în România (galerie foto)

08 Jul 2017 3251

Ce spun pompierii despre controalele din zona festivalului Neversea

08 Jul 2017 2793

IPJ Constanța Festivalul ”NEVERSEA” în siguranță. Cum ajungem. Unde parcăm. Restricții. Detalii de care nu trebuie să uităm

08 Jul 2017 3587

LIVE VIDEO. Festivalul Neversea la debut. Mii de tineri aşteaptă să se distreze pe muzica marilor artişti ce vor urca pe scenă (galerie foto+video)

07 Jul 2017 11804

Azi, debutează cel mai așteptat festival de pe plaja Modern, Neversea! (galerie foto+video)

07 Jul 2017 8363

Revista presei locale

07 Jul 2017 1621

Constanţa. Informaţii utile pentru participanţii la festivalul Neversea. Harta cu restricţiile din zonă (document)

06 Jul 2017 3382

Mergi la festivalul Neversea? Brigada Specială a Jandarmeriei face un anunț important

06 Jul 2017 4734

Festivalul „Neversea”, în siguranță. Sute de polițiști, jandarmi şi pompieri vor asigura ordinea publică

05 Jul 2017 1522

Desfăşurare de forţe la Neversea 73 de cadre medicale, 4 corturi de prim ajutor şi 2 posturi medicale avansate

04 Jul 2017 2025

Revista presei locale

04 Jul 2017 1957

LIVE VIDEO - Festivalul Neversea, pe ultima sută de metri. Detalii din partea organizatorilor (galerie foto)

03 Jul 2017 5244

Donează sânge, salvează o viaţă! Bilete gratuite la Neversea pentru donatorii de sânge. Tinerii din Constanţa au stat la coadă în Parcul Tăbăcărie să doneze

01 Jul 2017 5009

Caravana mobilă Blood Network ajunge în Constanța, în Parcul Tăbăcăriei. Donatorii, recompensaţi cu bilete gratuite la Neversea

30 Jun 2017 2931

Revista presei locale

30 Jun 2017 1198

Program de transport al RATC Constanţa pe perioada festivalului NEVERSEA (5-10 iulie 2017)

27 Jun 2017 1922

Mai sunt doar două săptămâni până la cel mai așteptat festival de pe plajă din România, Neversea!

23 Jun 2017 5062

Evz.ro Festivalul pe plajă NEVERSEA, nevoit să își schimbe locația

15 Jun 2017 39613

NEVERSEA se va ține între 7-9 iulie pe plajă, în Constanța. Fără impedimente în organizarea evenimentului!

14 Jun 2017 4073

Artista fenomen, Dua Lipa, vine la Constanţa la Neversea. Cine mai urcă pe scena festivalului de la malul mării

26 Apr 2017 5159

Constanţa Cum arată, acum, plaja Reyna unde se va organiza festivalul Neversea, ce ţine trei zile şi trei nopţi (fotoreportaj+video)

12 Apr 2017 32973

Revista presei locale

11 Apr 2017 1244

Neversea, Untold-ul de la mare Festival de muzică electronică pe 20 de hectare de nisip şi câteva controverse

11 Apr 2017 6758

În iulie, Constanţa va avea festival cu 100 de invitaţi! Se semnează protocolul dintre Consiliul Local Constanţa şi Neversea (galerie foto)

10 Apr 2017 3882

Parteneriat votat de aleşii locali Totul despre firma organizatoare a Festivalului Untold, cu care Primăria Constanţa a bătut palma

03 Apr 2017 2933