Ședință CL Constanța Consilierii locali vor discuta despre creşterea eficienţei energetice a imobilului Spitalul Municipal Constanţa (DOCUMENT)

Se convoacă Consiliul local al municipiului Constanţa în şedinţă ordinară, miercuri, 31.01.2024, ora 14.00

Ședința se va desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință. 
 
Printre proiectele de pe ordinea de zi se află și cel referitor la modificarea HCL nr. 422/2023 privind aprobarea documentaţiei tehnico – economice (Studiu de fezabilitate completat cu elemente specifice din documenţia de avizare a lucrărilor de intervenţii – DALI/documentaţii pentru obţinere avize/acorduri solicitate prin Certificatul de urbanism) pentru obiectivul de investiţii „Creşterea eficienţei energetice a imobilului Spitatul Municipal Constanţa″
 
Este vorba despre Proiect de hotărâre nr. 32/2024

Inițiatorul proiectului este primar Vergil Chiţac, cu avize de la Comisiile de specialitate nr. 1 şi nr. 4.

 
Vă prezentăm în continuare date din raportul de specialitate: 
 
Municipiul Constanța implementează proiectul "Creșterea eficienței energetice a imobilului Spitalul Municipal Constanța", prin Planul Național de Redresare și Reziliența, fiind semnat în acest sens contractul de finanțare nr. 9469/25.01.2023. Luând în considerare faptul ca:

- una dintre activitațile proiectului o reprezintă elaborarea documentației tehnico economice;

- studiul de fezabilitate completat cu elemente specifice din documentația de avizare a lucrarilor de interventii - DALI/documentații pentru obținere avize/acorduri solicitate prin Certificatul de urbanism pentru obiectivul de investiții "Creșterea eficienței energetice a imobilului Spitalul Municipal Constanța " a fost aprobat prin HCL nr. 422/2023;
- la data de 23.11.2023 a intrat în vigoare Hotarârea nr. 1.116 din 16 noiembrie 2023 pentru modificarea și completarea Hotarârii Guvernului nr. 907/2016 privind etapele de elaborare și conținutul-cadru al documentațiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/proiectelor de investiții finanțate din fonduri publice;
- a fost actualizat devizul general rezultând urmatorii indicatori tehnico-economici: > total investiție: 181.920.826,53 lei fara TVA, respectiv 216.366.604,16 lei cu TVA,> din care C+M: 57.023.643,87 lei fara TVA, respectiv 67.858.136,20 lei cu TVA.

    
Ținând cont de prevederile ghidului specific privind regulile și condițiile aplicabile finanțarii din fondurile europene aferente Planului na?ional de redresare și reziliența privind obligativitatea transmiterii hotarârii de aprobare a devizului general actualizat pentru faza documentație de avizare a lucrarilor de intervenție (DALI); Fața de cele aratate, în temeiul art. 136 alin. (8) lit. b) din OUG nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificarile și completarile ulterioare, supunem spre dezbatere și aprobare plenului Consiliului Local al municipiului Constanța proiectul de hotarâre pentru modificarea HCL nr. 422/2023 privind aprobarea documentației tehnico-economice (Studiu de fezabilitate completat cu elemente specifice din documentația de avizare a lucrarilor de intervenții - DALI/documentații pentru obținere avize/acorduri solicitate prin Certificatul de urbanism) pentru obiectivul de investiții "Creșterea eficienței energetice a imobilului Spitalul Municipal Constanța".
 
În secțiunea documente a materialului puteți consulta proiectul în integralitate.


Citește și:

Consiliul local al municipiului Constanţa, convocat în ședință ordinară! Lista proiectelor de pe ordinea de zi (DOCUMENTE)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.