Ședință CL Constanța Pe ordinea de zi, avizul pentru prestarea serviciilor funerare de către Eldo-Service SRL (DOCUMENT)


 Se convoacă Consiliul local al municipiului Constanţa în şedinţă ordinară, miercuri, 31.01.2024, ora 14.00.

Ședința se va desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință.          
 
Pe ordinea de zi a ședinței se află și un proiect ce vizează operatorul  Eldo-Service S.R.L..
Este vorba depre proiect de hotărâre nr. 21/2024 privind emiterea avizului Consiliului local al municipiului Constanţa pentru prestarea serviciilor funerare de către operatorul  Eldo-Service S.R.L.;

Iniţiatorul proiectului este primar Vergil Chiţac, cu avize Comisiile de specialitate nr. 3  şi nr. 5.

 
Vă prezentăm în continuare raportul de aprobare:

Prin adresa înregistrată Ia Primăria municipiului Constanta sub nr. 247581/ 28.12.2023 cu documentația anexată, depusă de operatorul Eldo-Service S.R.L. cod CAEN 9603 - activități de pompe funebre și similare, cu sediul Constanța în str. Corbului nr. 1, bl. R, ap. 110 a solicitat Consiliului Local al municipiului Constanța emiterea avizului pentru prestarea serviciilor funerare.

Având în vedere prevederile art. 25, art. 26, art. 27 și art. 40 din Legea 102/2014 - privind cimitirele, crematoriile umane și serviciile funerare, cu modificările și completările ulterioare și a art. 7, art. 8, art. 9, art. 41 și art. 42 din H.G. nr. 741/2016 pentru aprobarea Normelor tehnice și sanitare privind serviciile funerare, înhumarea, incinerarea, transportul, deshumarea și reînhumarea cadavrelor umane, cimitirele, crematoriile umane, precum și criteriile profesionale pe care trebuie să le îndeplinească prestatorii de servicii funerare și nivelul fondului de garantare, pot presta servicii funerare operatorii care îndeplinesc cumulativ criteriile menționate mai sus.


Avizul consiliului local poate fi retras potrivit art. 9 alin.(2) din H.G. nr. 741/2016, în cazul în care se constată nerespectarea condițiilor inițiale care au stat la baza obținerii avizului consiliului local al unității administrativ-teritoriale.

În temeiul prevederilor art. 136 alin. (1) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările și completările ulterioare, inițiez proiectul de hotărâre privind emiterea avizului Consiliului Local al municipiului Constanța pentru prestarea serviciilor funerare de către operatorul economic Eldo-Service S.R.L.


Despre Eldo-Service SRL
 
Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 30 ianaurie 2024, societatea a fost înființată la data de 9 noiembrie 1992. Firma are sediul în Constanța și se află în reorganizare judiciară.

Firma are ca obiect de activitate lucrări de construcții a clădirilor rezidentiale și nerezidențiale.

Situația financiară se prezintă în felul următor: o cifră de afaceri de 1.413.672 lei, o pierdere de -260.710lei la un număr de 12 angajați.

Asociați sunt Ene Eugen, Ene Alexandra Elena, Ene Cristian Emil.  Administrator judiciar este MG Activ Insolvency SRPL. 


 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




Citește și:

Ședință CLM ConstanțaVânzarea unui teren din municipiu, în atenția consilierilor locali (DOCUMENT)
 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.