Ședință CLM Constanța Consilierii locali discută emiterea avizului pentru Casa Bălașa Funeral SRL (DOCUMENT)

foto: freepick.com Se convoacă Consiliul local al municipiului Constanţa în şedinţă ordinară, joi, 28.03.2024, ora 17.00, în sala „Remus Opreanu” a Consiliului Județean Constanța.

Astfel, pe ordinea de zi se află și Proiect de hotărâre nr. 140/2024 privind emiterea avizului Consiliului local al municipiului Constanța pentru prestarea serviciilor funerare de către operatorul Casa Balașa Funeral SRL.

Iniţiator al proiectului este primar Vergil Chiţac, cu avize Comisiile de specialitate nr. 3 şi nr. 5

Prin adresa înregistrată la Primăria municipiului Constanta sub nr. 54422/13.03.2024 cu documentația anexată, depusă de operatorul Casa Bălaşa Funeral SRL cod CAEN 9603 - activităţi de pompe funebre şi similare, cu sediul Constanţa în str. Bucureşti nr. 27, a solicitat Consiliului Local al municipiului Constanţa emiterea avizului pentru prestarea serviciilor funerare, se arată în datele referatului de aprobare.

Având în vedere prevederile art. 25, art. 26, art. 27 şi art. 40 din Legea 102/2014 - privind cimitirele, crematorille umane şi serviciile funerare, cu modificările şi completările ulterioare şi a art. 7, art. 8, art. 9, art. 41 şi art. 42 din H.G. nr.741/2016 pentru aprobarea Normelor tehnice şi sanitare privind serviciile funerare, înhumarea, incinerarea, transportul, deshumarea şi reînhumarea cadavrelor umane, cimitirele, crematoriile umane, precum şi criteriile profesionale pe care trebuie să le îndeplinească prestatorii de servicii funerare şi nivelul fondului de garantare, pot presta servicii funerare operatorii care îndeplinesc cumulativ criteriile menţionate mai sus.

Avizul consiliului local poate fi retras potrivit art. 9 alin.(2) din H.G. nr.741/2016, în cazul în care se constată nerespectarea condiţillor iniţiale care au stat la baza obţinerii avizului consiliului local al unităţii administrativ-teritoriale. in temeiul prevederilor art. 136 alin. (1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările şi completările ulterioare, iniţiez proiectul de hotărâre privind emiterea avizului Consiliului Local al municipiului Constanţa pentru prestarea serviciilor funerare de către operatorul economic Casa Bălaşa Funeral SRL.





Despre Casa Bălașa Funeral SRL

Firma Casa Bălașa Funeral SRL din Constanța, a fost înființată la data de 27.04. 2021 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 9603 - Activități de pompe funebre și similare.


Potrivit termene.ro, cifra de afaceri Casa Bălașa Funeral SRL a fost de 54,543.00 lei în anul 2022, cu un profit de -11,301.00 lei. 

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 43.70%. Casa Bălașa Funeral SRL a raportat un număr de 1 angajați în anul 2022.

Asociat și administrator este Bălasa Manuel-Andreas din Constanța. 




În secțiunea Documente a materialului puteți consulta proiectul în integralitate. 



PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




Citește și:

Modificarea regulamentului privind delegarea gestiunii serviciilor publice în Constanța, pe ordinea de zi a CLM (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.