Ședință CLM Constanța Consilierii vor avea pe masă aprobarea Planului urbanistic zonal pentru Medimar Imagistic Services SRL

Consiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă ordinară, joi, 29 februarie 2024, ora 1630 , în sala „Remus Opreanu” a Consiliului Județean Constanța. Printre proiectele de pe ordinea de zi se află și un Proiect de hotărâre nr. 78/2024 privind aprobarea Planului urbanistic zonal pentru teritoriul delimitat de str. Jupiter, str. Constantin Brătescu, str. I.G. Duca, bd. Mamaia și str. Sarmisegetuza, inițiator societatea Medimar Imagistic Services SRL.
 
Terenul pe care s-a inițiat PUZ este situate în intravilanul municipiului Constanța, pe strada Jupiter nr. 19 și are o suparafță de 219.29 mp, conform actelor și 246 mp, conform măsurătorilor. Proprietar este Medimar Imagistic Services SRL. Utilizările admise pe zonă: locuințe individuale cu maxim P+2 niveluri în regim de construire înșiruit, cuplat sau izolat, cu funcțiuni complementare locuirii: parcare/garare, comerț cu amănuntul, depozitare produse fără nocivitate, birouri pentru exercitarea de profesiuni liberale (avocatură, arhitectură, medicină etc) în limita a 25% din aria construită. Se admite mansardarea clădirilor, cu luarea în calcul a coeficientului de utilizare a terenului a unei suprafețe desfășurate pentru nivelul mansardei de maxim 60% din aria unui nivel curent, autorizarea locuințelor și a altor funcțiuni complementare în ariile de extindere este condiționată de existența unui PUZ aprobat conform legii.
 
 
Terenul are categoria de folosință „curți construcții“.
 

Prezenta documentație are ca obiect obținerea avizului de oportunitate conform Certificatului de urbanism nr. 1.370/04.05.2021, eliberat de Primăria Constanța, în vederea elaborării unui Plan
Urbanistic Zonal, generat de imobilul cu nr. cadastral 211795 și cu o suprafață totală de 246mp.

Prin PUZ se vor stabili reglementări noi cu privire la: regimul de construire, funcţiunea amplasamentului, înălţimea maximă admisă. Amplasamentul care generează studiul prezentului PUZ, cu o suprafață totală de 246mp, are edificat pe acesta un imobil C1 – construcție cu regim de înălțime S+P+3E+terasă și funcțiunea de construcții de locuit -, cu o suprafață construită la sol de 231mp și o suprafață desfășurată de 1.481mp, ce funcționează ca un condominiu: un apartament pe etaj.


Beneficiarul, Medimar Imagistic Services SRL, deține spațiul de la parterul și subsolul imobilului C1 și cotă parte din terenul aflat pe strada Jupiter nr. 19 în proprietate indiviză.
 

Despre Medimar Imagistic Services SRL

 

Înfiinţată în anul 2007, Medimar Imagistic Services SRL are sediul social în municipiul Constanţa.

Asociat unic și administrator este Mariana Bărdaş.


Societatea se ocupă de „activităţi de asistenţă medicală specializată“.

Potrivit www.termene.ro, Mariana Bărdaş mai este asociată în Albani Management & Mentenance SRL,  Save Working SRLși Quality Promotions Services SRL.

Pentru 2022, compania a raportat o cifră de afaceri de 18.069.229 lei, 38 de angajați și un profit de 5.581.229 lei.

Medimar Imagistic Services SRL este beneficiarul unui  proiect finalizat derulat prin Program Operațional Regional (POR) prin care s-a dorit realizarea de investiții pentru diversificarea capacităților avansate de dezvoltare a serviciilor inovatoare în domeniul Sănătate; Diversificarea activitătii societătii, creșterea calității proceselor și serviciilor și stimularea cererii de inovare din domeniul investigațiilor de înalta performanță prin achiziția unui RMN și CT, utile în diagnosticul și screeningul afecțiunilor din toate specialitățile medicale. Valoarea proiectului a fost de 7.241.731,36 lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:
Se întrunește Comisia tehnică de amenajare a teritoriului și urbanism a municipiului Constanța. Ce proiecte imobiliare se află pe ordinea de zi?

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Se întrunește Comisia tehnică de amenajare a teritoriului și urbanism a municipiului Constanța. Ce proiecte imobiliare se află pe ordinea de zi?

20 Nov 2023 1233

Imobiliare Constanța S-a stabilit data dezbaterii publice pentru noua investiție a Medimar Imagistic Services de pe strada Jupiter (DOCUMENT)

10 Sep 2023 1284

Imobiliare Constanța PUZ-ul Medimar Imagistic Services pentru un imobil din centrul orașului, lansat în consultare publică (DOCUMENT)

31 Jul 2023 1358

Ce sume a decontat CJAS Constanţa către Medimar Imagistic Services SRL pentru servicii de radiologie

18 Dec 2015 4242