Controale privind numarul de puncte de agrement nautic

Constanta, 14.06.2010

Controale privind numarul de puncte de agrement nautic

Administratia Bazinala de Ape Dobrogea Litoral (ABADL) va incepe controale privind numarul de puncte de agrement nautic. Controalele vor fi demarate in urma mai multor sesizari primite care sustin ca aceste puncte de agrement nautic, in special cele care inchiriaza sky-jeturi, nu au autorizatii de functionare. Reprezentantii ABADL vor verifica toate aceste puncte, inclusiv in  weekend, cand este asteptat pe litoral un numar semnificativ de turisti.

Administratia Bazinala de Ape Dobrogea Litoral face apel din nou la autoritatile locale sa intervina pentru stoparea comertului ambulant pe plaje. In urma constatarilor realizate de reprezentanti ai ABADL, un numar mare de persoane practicau comertul ambulant pe plaje. Administratia Bazinala de Ape Dobrogea Litoral nu are posibilitatea sa intervina in aceste cazuri, si, de aceea solicita autoritatilor abilitate de lege sa ia masurile care se impun.

Un alt aspect semnalat in acest weekend a fost cel al gunoaielor lasate la limita plajelor, pe domeniul public. Administratia Bazinala de Ape Dobrogea Litoral atrage atentia ca nu are competente de a interveni decat pe zonele de plaja care nu au fost inchiriate catre operatori de plaja. In acest sens, facem apel catre autoritatile locale pe raza carora se constata aceste deseuri, sa ia masurile care se impun, astfel incat turistii care vin pe litoral sa nu fie deranjati de aspectul zonelor din apropierea plajelor.
De asemenea, Administratia Bazinala de Ape Dobrogea Litoral atrage atentia operatorilor de plaja sa monteze un numar suficient de mare de cosuri de gunoi pentru a deservi turistii de pe plaje.

Administratia Bazinala de Ape Dobrogea Litoral face cunoscut tuturor celor care merg pe plaje ca a pus la dispozitie numarul de telefon 0241.552080 si la adresa de email: dispecer@dadl.rowater.ro pentru orice sesizari si reclamatii cu privire la aspectul plajelor dar si la serviciile de pe plaja. Problemele pe care turistii le pot sesiza se refera la accesul pe plaja, la starea de curatenie, dotarea plajelor cu cosuri de gunoi, prezenta algelor, prezenta corpurilor ascuţite şi dure - cioburi, sticle sparte, sârmă, pietre, lemn, bucăţi de metal, etc.
 Dispeceratul Administratiei Bazinale de Apa Dobrogea-Litoral va functiona non stop, iar reclamatiile vor fi inregistrate intr-un registru unic de sugestii si reclamatii.
Responsabil comunicare
Catalin Anton


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Volei CSM Constanța a învins SCM U Craiova și s-a clasat pe locul șapte în Divizia A1

01 May 2024 476

ANM Ploile și vijeliile se extind în mai multe zone ale țării. Cum va fi vremea pe litoral

01 May 2024 472

Kokkai Comimpex SRL, din Constanța, va păzi Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral!

01 May 2024 292

Fotbal județul Constanța Unirea Topraisar - Avântul Comana, meci cu 11 goluri. Liga a 5-a, rezultate și clasamente

01 May 2024 1029

Polițiștii, alături de tineri la festivalurile de pe litoral

30 Apr 2024 462

FOTOREPORTAJ Cu ce priveliște sunt întâmpinați turiștii la malul mării, în Constanța (FOTO+VIDEO)

30 Apr 2024 615

Baschet CSM Constanța trimite seria cu CSU Sibiu în meciul decisiv (GALERIE FOTO)

29 Apr 2024 647

Răzvan Farmache, din nou la Constanța. Amintiri de aur în tricoul alb-albastru! „M-am bucurat foarte mult pentru Farul că a luat campionatul“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

29 Apr 2024 1303

Fotbalistele de la Farul Constanța, în continuare pe primul loc. În ultimul meci, egal cu Csikszereda Miercurea Ciuc

29 Apr 2024 619

Autotren înmatriculat în Ucraina, răsturnat pe Autostrada A2 București Constanța! Traficul, blocat în zonă (GALERIE FOTO)

28 Apr 2024 722

Vremea în Dobrogea Temperaturi plăcute și cer senin, apoi instabilitate atmosferică în zilele ce urmează

28 Apr 2024 487

Handbal CSM Constanța este vicecampioana României! (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 842

Rugby CSM Constanța, victorie cu punct bonus la Bârlad. Eduard Chifor, omul meciului (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 581

Constanța Polițiștii serviciului siguranță școlară și prevenirea criminalității, prezenți în rândul tinerilor alfați pe litoral (FOTO)

27 Apr 2024 431

CSM Constanța Voleibalistele au câștigat primul meci din seria cu FC Argeș (GALERIE FOTO + VIDEO)

27 Apr 2024 599