Cresterea nivelului Dunarii monitorizata de Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral

Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral din cadrul Administraţiei Naţionale „Apele Române" monitorizează cursurile de apă din bazinul hidrografic Dobrogea Litoral inclusiv pe fluviul Dunărea riveran Dobrogei. La nivelul dispeceratelor Constanta si Tulcea din cadrul Administratiei Bazinale de Apa Dobrogea Litoral s-a impus monitorizarea situaţiei hidrologice a fluviului Dunarea.

In ultima perioada, nivelul fluviului Dunarea pe sectorul riveran Dobrogei inregistreaza cresteri, fiind depasite cotele de atentie la mirele zonale Cernavoda, Isaccea si Tulcea.

Mentionam ca debitul fluviului Dunarea din aceasta perioada se apropie de dublul debitului multianual pentru luna ianuarie. Cu toate acestea, la actualele cote, nu exista riscul producerii de pagube in localitatile riverane Dunarii si in cele din Delta Dunarii.

Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral prin Sistemele de Gospodarire a Apelor Constanta si Tulcea, monitorizeaza si transmite zilnic situatia catre comisiile locale pentru situatii de urgenta.

Pentru aceasta perioada, Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral a luat urmatoarele masuri:

  • Toate lucrarile hidrotehnice din judetele Constanta si Tulcea sunt supravegheate in permanenta.
  • Angajatii Sistemelor de Gospodarire a Apelor Constanta si Tulcea au responsabilitatea si vor interveni urgent in cazul in care situatia hidrologica o va impune.
Echipele Administratiei Bazinale de Apa Dobrogea Litoral sunt pregătite cu mijloace, materiale şi formaţiuni operative pentru sprijinirea Comitetelor Locale, în vederea intervenţiei în secţiunile critice, dacă va fi cazul.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Alegeri Locale Constanța 2024 Contestația lui Adrian Zamosteanu, admisă. Poate candida pentru funcția de primar la Mangalia

02 May 2024 335

Alegeri Locale Constanța 2024 Judecătoria Mangalia a admis contestația lui Remus Birică

02 May 2024 298

UPDATE. Candidaturile PRM au fost respinse ! Oficial de la Biroul Electoral Județean. Candidaturile admise pentru Consiliul Județean Constanța la alegerile locale din 9 iunie (DOCUMENTE)

01 May 2024 806

Candidaturi pentru funcția de primar și pentru Consiliul Local Constanța, respinse la Biroul Electoral de Circumscripție Constanța

01 May 2024 912

Astăzi este ultima zi pentru a depune candidaturile la birourile electorale pentru alegerile locale din 9 iunie

30 Apr 2024 425

Lista candidaților din partea PUSL pentru Consiliul Local Constanța și Consiliul Județean Constanța

29 Apr 2024 1637

Oficial de la Biroul Electoral Central! În ce ordine vor apărea candidații la alegerile europarlamentare pe buletinul de vot

29 Apr 2024 435

Lista candidaților ADU la Consiliul Județean Constanța

29 Apr 2024 690

Lista candidaților la Consiliul Județean Constanța din partea PSD Constanța

29 Apr 2024 2084

Biroul Electoral Central Candidaturile propuse de partidele politice pentru alegerile europarlamentare, definitive! Vezi lista

29 Apr 2024 538

LIVE TEXT+VIDEO Medicul Cătălin Grasa își depune candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța- „Vom demonstra că putem aduce calitate în ceea ce ne-am propus să facem"

29 Apr 2024 1268

Lista consilierilor PNL pentru Consiliul Local Constanța și Consiliul Județean Constanța

29 Apr 2024 2098

Stelian Ion susține că numele său și al altor colegi din USR Constanța apare în listele de susținători ai partidului Dianei Șoșoacă

28 Apr 2024 555

Alegeri Locale Constanța Candidații de la patru partide vor depune luni candidaturile

28 Apr 2024 514

Dosar incomplet Pesedistul Adrian Stan, obligat să redepună dosarul de candidatură pentru Consiliul Local Techirghiol!

28 Apr 2024 555