Oferta speciala rapoarte de bonitate online - 30 de lei + TVA

Raportul de bonitate este o suma de informatii de afaceri care prezinta, in ansamblu, sanatatea economico-financiara a unei firme. Raportul este usor de citit, putand fi parcurs de orice persoana interesata, fara a fi nevoie de cunostinte juridice sau economice.
Raportul simplu pe care il puteti genera online, contine:
  •   PROCESE in instanta
  •   RECOM - informatii despre firma, asociati si administratori de la Registrul Comertului
  •   CIP (Centrala Incidentelor de Plata) - cuprinde incidentele de plata cu bilete la ordin si cecuri din ultimii 7 ani.
  •   Datorii Restante la Bugetul de Stat - informatii despre datoriile catre bugetul de stat
  •   Buletin de Insolventa conform datelor furnizate de Ministerul Justitiei - daca firma interogata figureaza in insolventa sau are procese de insolventa deschise impotriva sa
  •   Rating Financiar - informatii despre solvabilitatea si profitabilitatea firmei
  •   Limite Plati la Termen - reprezinta suma serviciilor pe care le puteti presta cu plata la termen
  •   Datorii catre furnizori (UNIC IN ROMANIA) - informatii despre datorii catre terti, asa cum apar in bazele de date ale societatilor de recuperari creante
De asemenea, puteti cere echipei noastre si RAPORT COMPLEX DE BONITATE in care veti avea informatii extinse despre: Scurt istoric al firmei, date despre managementul societatii, in ce alte companii mai figureaza ca asociati/administratori, ultima modificare in Monitorul oficial in actele firmei, bunuri mobile detinute si leasinguri, procese in instanta, datorii la bugetul de stat, datorii catre furnizori, raport Recom, Limite plati la termen, Rating financiar, raport insolventa, CIP.  Raportul complex il puteti comanda la pretul de doar 65 lei + tva.

PRETURI RAPOARTE ONLINE:
Rating Financiar   2 lei
Limite Plati la Termen   2 lei
Raport CIP 9 lei
Raport RECOM 11 lei
Raport Datorii Restante la Bugetul de Stat   2 lei
Datorii catre furnizori   2 lei
Buletin de Insolventa   3 lei
Procese in instanta   2 lei
RAPORT SIMPLU 30 lei
RAPORT COMPLEX 65 lei  
 
CUM SE FACE COMANDA:

Foarte simplu. Va logati in contul Vrajitorul.eu (daca nu aveti cont, va faceti unul), incarcati contul dumneavoastra cu suma de bani dorita, alegeti modalitatea de plata (online sau cu OP), urmand sa primiti pe e-mail factura proforma. Dupa achitarea acesteia, trimiteti confirmarea de plata pe conturi@vrajitorul.eu si puteti genera online raportul dorit, urmand ca dumneavoastra sa il primiti pe e-mail in cateva minute.

Pentru nelamuriri sau oferte personalizate, nu ezitati sa ne contactati la conturi@vrajitorul.eu sau 021 490 01 46.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.