Felix Stroe anunță decizia PSD Marian Makkai, candidatul partidului pentru Primăria comunei Pecineaga, județul Constanța

Astăzi, 19 martie 2024, la ora 18:00, a avut loc o întâlnire importantă la nivelul Organizației comunale PSD Pecineaga, unde s-a luat o decizie importantă pentru viitorul comunității.

Cu unanimitate de voturi, viceprimar Marian Makkai a fost validat drept candidatul oficial al PSD pentru funcția de primar al comunei, în cadrul alegerilor locale din iunie 2024.

PSD a renunțat astfel în a-l mai susține pe actualul primar, Niculae Stan care a deținut până săptămâna trecută și funcția de președinte al PSD Pecineaga. 

Marian Makkai este în prezent liderul organizației PSD Pecineaga. 


Iată anunțul făcut de Felix Stroe, președintele PSD Constanța:

Astăzi, 19 martie, ora 18:00, a avut loc Adunarea Generală a Organizației comunale PSD Pecineaga, în cadrul căreia a fost validată cu unanimitate de voturi desemnarea lui viceprimar Marian Makkai, președintele organizației comunale Pecineaga, drept candidat pentru funcția de primar al comunei, la alegerile locale din iunie 2024.

La ședință au fost prezenți  președintele și prim-vicepreședintele Organizației Județene PSD Constanța, dl. senator Felix Stroe, respectiv dl. primar al comunei Limanu, Daniel Georgescu.


Citește și:

Președintele PSD Constanța, Felix Stroe afirmă că nu a contactat primarii liberali, nici direct, nici prin emisari!

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.