Marius Mitulescu, candidat la Primăria Constanța din partea Partidului SOS

Marius Mitulescu, foto: FacebookAurelian Marius Mitulescu, fost președinte al organizație județene a Partidului Verde Constanța a fost desemnat candidat la Primăria Constanța din partea Partidului SOS. 

„Stimați locuitori ai Constanței,
Sunt Mitulescu Marius și am o veste importantă să vă împărtășesc astăzi. Am fost desemnat candidat la Primăria Constanța din partea Partidului SOS. Este o onoare și o responsabilitate enormă să primesc această oportunitate de a servi comunitatea noastră.
Prin această candidatură, ne propunem să aducem schimbarea de care orașul nostru are atâta nevoie. Suntem hotărâți să demonstrăm că se poate să transformăm Constanța într-un loc mai bun pentru toți locuitorii săi. Vrem să construim un oraș mai sigur, mai prosper și mai prietenos cu mediul înconjurător.
Haideți să lucrăm împreună pentru a face din Constanța un loc în care fiecare locuitor să se simtă acasă și să aibă oportunități de dezvoltare și prosperitate. Cu sprijinul vostru și cu eforturile noastre unite, suntem siguri că putem realiza lucruri mărețe.
Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și pentru susținerea voastră. Să înceapă drumul către o Constanța mai bună pentru noi toți!“ - a precizat Marius Mitulescu, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook

Citește și: 

LIVE TEXTConferință de presă la Partidul Verde, filiala Constanța (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE TEXT Conferință de presă la Partidul Verde, filiala Constanța (GALERIE FOTO)

29 Jun 2023 1815