Klaus Iohannis, candidatul ACL la prezidenţiale „Nu mă lupt cu Ponta, ci cu sistemul din spatele lui“ (galerie foto)



Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidenţiale, s-a aflat, sâmbătă, la Constanţa, pentru a participa la un miting electoral.


Alături de aspirantul ACL la mandatul de preşedinte au fost lideri centrali şi judeţeni ai PNL şi PDL, precum Vasile Blaga, preşedintele PDL, Cătălin Predoiu, prim-vicepreşedintele PDL, Puiu Haşotti, liderul senatorilor liberali, deputatul PNL Ludovic Orban, europarlamentarul Theodor Stolojan, dar şi liderii judeţeni ai ACL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir şi senatorul Gigi Chiru. Mitingul a reunit peste 10.000 de oameni din judeţul Constanţa şi judeţele limitrofe şi a debutat pe acordurile piesei „Fie să renască“ a trupei Phoenix.



Toţi liderii ACL prezenţi, sâmbătă, la Constanţa, la mitingul electoral organizat pentru Klaus Iohannis, candidat la alegerile prezidenţiale, au criticat dur actuala guvernare şi în special pe premierul Victor Ponta. În acest sens, deputatul PNL Ludovic Orban l-a sfătuit pe primul ministru ca, în ziua scrutinului prezidenţial, să stea acasă. „Ponta, stai acasă, nu veni la meci! Ponta, porţi ghinion României, retrage-te din cursă, pentru că românii nu te vor!“, a declarat parlamentarul liberal.

Ceva mai vehement, senatorul PNL Puiu Haşotti nu a ezitat să-l numească pe premier drept „un plagiator dovedit“. „Ce este un plagiator? Un hoţ şi un mincinos“, a venit imediat definiţia lui Haşotti pentru plagiat.
În ceea ce-l priveşte pe Klaus Iohannis, acesta a explicat că nu Victor Ponta este adversarul său, ci sistemul din spatele acestuia: „Se spune că mă lupt cu candidatul Ponta, că noi doi vom intra în turul doi. Daţi-mi voie să vă spun ceva, apropo de luptă. Victor Ponta reprezintă un sistem. În spatele lui sunt toţi baronii, sunt toate găştile de partid, el a dezamăgit, dar sistemul îl împinge înainte. Eu, de fapt, nici nu mă lupt cu Victor Ponta, mă lupt cu sistemul pe care îl reprezint şi nu mă lupt pentru mine, mă lupt pentru voi“, a precizat Iohannis.



În aceeaşi ordine de idei, Klaus Iohannis, actualul primar din Sibiu, a ţinut să menţioneze că lucrurile trebuie schimbate de la vârf, dar şi că modelul din Sibiu poate fi aplicat în întreaga ţară. „Eu am dovedit în Sibiu că se poate şi voi dovedi că în toată România se poate mai bine. Ne merge prost pentru că suntem conduşi prost. Trebuie să schimbăm lucrurile la vârf. Mai puţin spectacol steril şi mai multe soluţii pentru români“.

Mitingul electoral a avut loc în Piaţa Far, zonă care, în alte campanii electorale, a găzduit numeroase evenimente marca PSD, dar şi Radu Mazăre.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Victor Ponta a câştigat alegerile în secţia de votare din Henri Coandă

18 Nov 2014 2659

Victor Ponta către Klaus Iohannis „Sunteţi doar o poleială a domnului Raţiu şi a domnului Antonescu, în interior sunteţi Traian Băsescu“

11 Nov 2014 1981

Pe cine vrea premier Klaus Iohannis

11 Nov 2014 1755

Ponta şi Iohannis faţă în faţă Viitorul în două versiuni

11 Nov 2014 1926

Victor Ponta şi Klaus Iohannis vorbesc despre instituţiile cele mai importante ale justiţiei

11 Nov 2014 1573

Prima confruntare Iohannis-Ponta Discuţiile iau amploare

11 Nov 2014 2363

Prima confruntare Iohannis-Ponta Despre secţiile de vot din Diaspora

11 Nov 2014 1863

Primul gest făcut de candidaţii la prezidenţiale înainte de dezbatere

11 Nov 2014 1809

UPDATE.Prima confruntare Iohannis-PontaPonta„Domnule Iohannis, fiţi cuminte“/Iohannis„Unde vă credeţi, în birou?“

11 Nov 2014 2246

Municipiul Constanţa a votat pentru preşedinte Iată care au fost preferaţii constănţenilor

03 Nov 2014 2291

Primele declaraţii după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor

02 Nov 2014 1874

Ce şanse are candidatul ACL să câştige procesul cu ANI Vezi interpretarea Curţii de Apel Constanţa faţă de Curtea de Apel Alba Iulia

30 Oct 2014 1668

„România lucrului bine făcut” Cum arată programul electoral al lui Klaus Iohannis

26 Oct 2014 2611

Iohannis „Avem nevoie de un Parlament mai mic, care lucrează pentru cetățeni”

25 Oct 2014 1774

Iohannis „Candidatura mea dovedește că societatea românească este mult mai bună decât renumele ei”

24 Oct 2014 1425