ALEGERI PREZIDENTIALE

Viziunea candidatului PMP, Theodor Paleologu - „Într-o ţară normală, preşedintele comunică cu societatea!“

Candidatul PMP la alegerile prezidenţiale propune instaurarea meritocraţiei şi a performanţei prin depolitizarea instituţiilor statului prin stabilirea nivelului funcţiilor care sunt obiect al numirilor politice, care să se facă exclusiv la nivelul miniştrilor, al secretarilor de stat şi al consilierilor acestora, şi limitarea numărului secretariatelor de stat şi a numărului consilierilor de miniştri şi a secretarilor de stat.
 
Theodor Paleologu vorbeşte despre asigurarea reală, nu doar la nivel de promisiuni, a predictibilităţii şi continuităţii legislative necesare unui mediu de afaceri performant şi despre încurajarea libertăţii economice prin înlocuirea reglementărilor abuzive cu cele utile, clare, cât mai aproape de necesităţile socio-economice ale ţării.
 
Totodată, Paleologu insistă pe respectarea fără excepţii a criteriilor de numire prin concurs a managerilor companiilor cu capital majoritar de stat, a cadrelor de conducere din poliţie, a şefilor direcţiilor descentralizate ale ministerelor, şcolilor şi spitalelor.
 
Nu în ultimul rând, candidatul PMP la alegerile prezidenţiale doreşte promovarea unei noi legi privind organizarea şi funcţionarea sistemului de sănătate prin care sistemul sanitar să fie centrat pe nevoile cetăţeanului, dezvoltarea unei strategii naţionale şi regionale de susţinere a industriilor viitorului: informaţie tehnologică, cercetare şi dezvoltare, inovaţie, bazată pe resursele umane disponibile la nivel naţional şi în diaspora, dar şi dezvoltarea unui program de urgenţă pentru utilizarea prioritară a Fondurilor Europene şi a creditelor pe termen lung de la Banca Europeană de Investiţii, pentru dezvoltarea rapidă a reţelei de autostrăzi, pentru modernizarea infrastructurii feroviare, portuare şi aviatice existente.
 
„Fireşte că lucrurile merg prost în România: când contează mai mult pe cine cunoşti şi nu ce cunoşti, nici nu poţi avea o altă soartă. O Românie performantă este o Românie care susţine meritocraţia, munca cinstită şi performanţa economică atât în mediul privat, cât şi în sectorul public.
 
Vă spun că, într-o ţară normală, preşedintele comunică cu societatea. Într-o ţară normală, preşedintele răspunde la întrebări. Într-o ţară normală, preşedintele nu dispreţuieşte presa. Într-o ţară normală, preşedintele nu dispreţuieşte poporul, nu dispreţuieşte opinia publică. Într-o ţară normală, jocurile nu sunt făcute: să trăiţi, şefu’, aţi fost ales fără să faceţi nimic”, susţine candidatul PMP, Theodor Paleologu.

 
Viziunea candidatului Theodor Paleologu
 

Performanţă în administraţia publică asigurată de digitalizare, depolitizare şi mobilitate bazată pe meritocraţie.
Economie performantă asigurată de fiscalitate redusă, flexibilitate şi sprijin pe criterii meritocratice pentru iniţiative antreprenoriale.
Bunăstare economică asigurată de sprijinul strategic pentru industrii-cheie, specifice profilului economic al ţării (de exemplu: Tehnologia Informaţiei - IT).
 
Mai multe detalii despre programul electoral al candidatului Theodor Paleologu citiţi aici. https://paleologu.ro/?c21&gclid=EAIaIQobChMI3o21xdnN5QIVVqWaCh1ReQXLEAAYASAAEgLFQ_D_BwE
 
Comandat de Partidul Mişcarea Populară
Executat de ZIUA de Constanţa –   portal: www.ziuaconstanta.ro
Cod mandatar financiar: 31190006
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Rezultate provizorii vot alegeri prezidențiale 2019. Cum arată ierarhia candidaților

11 Nov 2019 1179

Alegeri prezidenţiale 2019 Cum au ales constănţenii. S-au numărat voturile din aproape toate secţiile de votare

11 Nov 2019 2989

Iohannis câștigă detașat. Dăncilă pe locul 3 în municipiu. Au început să vină rezultatele de la secțiile de votare din județul Constanța

10 Nov 2019 3509

Exit Poll Alegeri Prezidențiale 2019 Primele cifre oficiale. Cum au votat românii

10 Nov 2019 1158

Revista presei locale

09 Nov 2019 1040

Revista presei locale

08 Nov 2019 729

Theodor Paleologu (PMP) - „Candidez pentru o Românie respectată, educată, performantă. Am convingerea că România merită mai mult!“

08 Nov 2019 1660

Candidatul PMP, Theodor Paleologu, militează pentru o cultură vie, libertatea cultelor şi o presă liberă

05 Nov 2019 1268

Accident rutier grav în județul Prahova O persoană a murit și alta a fost rănită după ce o mașină a intrat într-un copac

02 Nov 2019 715

Theodor Paleologu, candidatul PMP la prezidenţiale, despre necesitatea unei administraţii eficiente şi necorupte

02 Nov 2019 1953

Viziunea pentru reforma educației a lui Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidențiale

30 Oct 2019 1240

Profil de candidat - Theodor Paleologu, candidat la alegerile prezidenţiale 2019 (document)

30 Sep 2019 1903

BEC. Ordinea candidaților la alegerile prezidențiale pe buletinul de vot a fost stabilită

28 Sep 2019 1026

Declaraţie de avere - Theodor Paleologu, candidat la alegerile prezidenţiale 2019 (documente)

28 Sep 2019 3024

Circulaţie deviată pe Autostrada Soarelui, în urma unor lucrări la carosabil

24 Sep 2019 544