Acord de mediu pentru „Împădurirea suprafețelor agricole din localitatea Ostrov, județul Constanța“

 
ȘTEFĂNICĂ ANDREI ALEXANDRU  anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Constanța, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului : nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului și nu este necesară parcurgerea celorlalte etape din procedura de evaluare adecvată, pentru proiectul: ÎMPĂDURIREA SUPRAFEȚELOR AGRICOLE DIN LOCALITATEA OSTROV, JUDEȚUL CONSTANȚA”, propus a fi amplasat în județul Constanța, comuna Ostrov, tarla 132, parcela 2413.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Constanta din municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23, județul Constanța,  în zilele de luni până vineri, între orele 9,00-13,00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro. 

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Constanța.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ștefănică Andrei Alexandru solicită acord de mediu pentru proiectul ,,Împădurirea suprafețelor agricole din localitatea Ostrov, județul Constanța-3 ha”

18 Oct 2023 582

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

10 May 2023 813