BSC Stefy & Costy SRL, acord de mediu pentru actualizarea deciziei de încadrare pentru proiectul „Construire hotel-apartament S+P+5E și împrejmuire teren“ din Eforie Nord


BOIU ȘTEFAN pentru BSC STEFY & COSTY SRL, cu sediul în Oraș Ovidiu, loc. Ovidiu, str. Poiana, nr. 19B, Construcția 4, mansardă, cam 1, jud. Constanța, anunță publicul interesat asupra actualizării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul: CONSTRUIRE HOTEL-APARTAMENT S+P+5E ȘI ÎMPREJMUIRE TEREN, propus a fi amplasat  în județul Constanța, oraș Eforie, localitatea Eforie Nord, zona Băi Reci, județul Constanța.

Decizia autorității de mediu, precum și informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, din municipiul Constanța, str. Unirii, nr. 23, județul Constanța și la sediul titularului – Boiu Ștefan pentru BSC STEFY & COSTY SRL, Oraș Ovidiu, str. Poiana, nr. 19B, Construcția C4, mansardă, cam 1, jud. Constanța, în zilele de luni – vineri, între orele 08.00 – 14.00, precum și la următoarea adresa de internet: http//apmct.ampm.ro.

Observațiile/contestațiile publicului se primesc la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, din municipiul Constanța, str. Unirii, nr. 23, județul Constanța, în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Hotel cu cinci etaje în Eforie Nord. Nu se impune evaluarea impactului asupra mediului, spune APM (DOCUMENT)

27 Mar 2023 1564

BSC STEFY & COSTY SRL anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Constanța pentru proiectul de la Eforie

17 Mar 2023 920

BSC STEFY & COSTY SRL, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu

03 Feb 2023 979

Imobil de patru etaje BSC Stefy & Costy SRL investeşte în imobiliare în comuna Agigea

16 Sep 2019 3479