Cladect Construct S.R.L. anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu

CLADECT CONSTRUCT S.R.L., cu sediul Constanța, str. Constantin Bobescu nr. 19, bl. CB 19, sc. 1, ap. L01, județul Constanța, titulară a proiectului , anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM CONSTANȚA: NU ESTE NECESARĂ EFECTUAREA  EVALUĂRII  IMPACTULUI  ASUPRA  MEDIULUI, urmând ca decizia să fie actualizată prin înscrierea de mențiuni într-o anexă, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul Construire Imobil Locuințe Colective S+P+3E, Amenajare și Împrejmuire teren,  propus a fi amplasat în municipiul Constanța, str. Amsterdam nr. 6, nr. Cadastral 203903, judetul Constanța, pentru care a fost emisă Decizia etapei de încadrare nr. 473/11.11.2021.
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția  Mediului Constanța, din municipiul  Constanta, str. Unirii, nr.23, judetul Constanța, în zilele de luni - joi, între orele 08.00-16.00, vineri între orele 08.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmct.anpm.ro .
Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.