Comuna Tuzla - anunţ de mediu pentru proiectul „Modernizare și reabilitare străzi locale în Comuna Tuzla, județul Constanța”

 
  • COMUNA TUZLA PRIN PRIMAR REȘIT TANER cu sediul în comuna Tuzla, Șos. Constanței, nr. 80A, județul Constanța, anunţă publicul interesat asupra actualizării deciziei etapei pentru proiectul „MODERNIZARE ȘI REABILITARE STRĂZI LOCALE ÎN COMUNA TUZLA, JUDEȚUL CONSTANȚA”.
Decizia autorităţii de mediu, precum şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța din Mun. Constanța, Str. Unirii Nr. 23, jud. Constanța şi la sediul titularului PRIMĂRIA COMUNEI TUZLA, cu sediul în comuna Tuzla, Șos. Constanței, nr. 80A, județul Constanța, în zilele de luni-vineri, între orele 08.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet: http:\\apmct.anpm.ro.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța din Mun. Constanța, Str. Unirii Nr. 23, jud. Constanța, în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.