Dax Solar One anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, propus a fi amplasat în Localitatea Cuza Vodă



DAX SOLAR ONE titular al proiectului “Construire Centrală Electrică Fotovoltaică Branșamente Utilități și Organizare Executare Lucrări”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM CONSTANȚA: NU ESTE NECESARĂ EFECTUAREA EVALUĂRII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Construire Centrală Electrică Fotovoltaică Branșamente Utilități și Organizare Executare Lucrări”, propus a fi amplasat în Localitatea Cuza Vodă, Județul Constanța.
 
  1. Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru Protecția Mediului Constanța din Strada Unirii, nr. 23 în zilele de luni-vineri, între orele 09:00-14:00, precum și la următoarea adresa de internet (http://apmct.anpm.ro).
 
Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța Firmă responsabilă cu producția energiei electrice înființată la Constanța

30 Jun 2023 969