EXTRASAND PCMN S.R.L. anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Exploatare pentru nisip din perimetrul EXTRASAND 2, Județul Constanța, Platoul Continental Marea Neagră”


EXTRASAND  PCMN  S.R.L., anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: ”EXPLOATARE PENTRU NISIP DIN PERIMETRUL EXTRASAND 2, JUDEȚUL CONSTANȚA, PLATOUL CONTINENTAL MAREA NEAGRĂ”, propus a fi amplasat în Platoul Continental al Mării Negre.
 Proiectul acordului de mediu şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul  APM CONSTANȚA, str. Unirii nr. 23, județul Constanța,  în zilele de luni - vineri, între orele 09.00-16.00,  cât şi la următoarea adresă de internet  http://ampct.anpm.ro.
Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM CONSTANȚA din Constanța, str. Unirii nr. 23, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

S. C. EXTRASAND PCMN S.R.L. anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu pentru ”Exploatare pentru nisip din perimetrul Extrasand 1, Județul Constanța, Platoul Continental Marea Neagră”

23 Nov 2023 627