MANAGEMENT OBJECTIVES SA solicită Aviz de gospodărire a apelor pentru „Construire fabrică de panificație în Cumpăna, județul Constanța“

  
 
În conformitate cu prevederile Legii Apelor nr.107/1996, cu modificările și completările ulterioare, societatea MANAGEMENT OBJECTIVES S.A. cu sediul în Municipiul BRĂILA, Șoseaua Baldovinești nr. 10  intenționează să solicite  de la A.N. “Apele Romane” Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Aviz de gospodărire a apelor, pentru realizarea lucrărilor: Construire fabrică de panificație, anexe funcționale, împrejmuire proprietate, acces rutier şi branșamente utilități, amplasate în comuna Cumpăna județul Constanța, Str. Strajei nr. 89D și 89E.

Aceasta investiție este nouă.

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor, pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată.

Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului Adrian-Gabriel ANDREI telefon 0752.141.938 sau la adresa Municipiul BRĂILA, Șoseaua Baldovinești nr. 10, după data  27.09.2023.
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

MANAGEMENT OBJECTIVES SA anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul - ”Construire fabrică de panificație și anexe funcționale, împrejmuire proprietate, acces rutier și branșamente utilități”

30 Nov 2023 421

MANAGEMENT OBJECTIVES SA solicită Aviz de gospodărire a apelor pentru „Construire fabrică de panificație în Cumpăna, județul Constanța“

05 Oct 2023 502

Management Objectives SA solicită emitere a acordului de mediu pentru proiectul - “Construire fabrică de panificație și anexe funcționale”

24 May 2023 806