OUAI Agigea, acord de mediu pentru „Reabilitare și modernizare amenajare de irigații SPP2 Movilița – etapa a IIa, pe suprafața OUAI Agigea“


ORGANIZAȚIA UTILIZATORILOR DE APĂ PENTRU IRIGAȚII AGIGEA – OUAI AGIGEA, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare revizuite, pentru proiectul „Reabilitare și modernizare amenajare de irigații SPP2 Movilița – etapa a IIa, pe suprafața OUAI Agigea“, amplasat în Agigea.

Decizia autorității de mediu, precum și informatiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului situat în Constanța, str. Unirii, nr. 23 (adresa) și la sediul OUAI Agigea – Șos. Mangaliei, nr. 1 în zilele de Luni-Vineri, între orele 10.00 – 14.00, precum și la următoarea adresa de internet http://apmct.anpm.ro sau https://agroterra.com.ro/irigatii/ .

Observațiile/contestațiile publicului se primesc la sediul autorității competente pentru protecția mediului Constanța, str. Unirii, nr. 23 (adresa) în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Organizația Utilizatorilor de Apă pentru Irigații „Agigea“ caută firmă pentru modernizarea irigrațiilor în zona Movilița! Pune la bătaie peste 800.000 de euro (DOCUMENT)

29 May 2024 492

Licitații Constanța O firmă din Mogoșoaia controlată de francezi a câștigat un contract la Organizația Utilizatorilor de Apă pentru Irigații „Agigea” (DOCUMENT)

10 Aug 2023 1095

Organizația Utilizatorilor de Apă pentru Irigații „Agigea” continuă proiectul modernizării sistemului de irigații

14 Oct 2020 1832