Camera de Comerţ Naţională - partener de încredere pentru promovarea pe piaţa românească a produselor Mitsubishi

COMUNICAT DE PRESĂ
Camera de Comerţ Naţională - partener de încredere pentru promovarea pe piaţa românească a produselor Mitsubishi
 
Bucureşti, 9 mai 2013: O importantă delegaţie de oameni de afaceri japonezi formată din 5 reprezentanţi ai concernului Mitsubishi, a fost primită în vizită de lucru la Palatul Camerei de Comerţ Naţionale a României, de către Doamna Cornelia Liliana Ştefănescu, Şef Cancelarie şi al Executivului.
Domnia Sa a subliniat încă de la începutul discuţiilor: “sunt onorată să vă avem ca oaspeţi şi consider o normalitate faptul că Dumneavoastră aţi inclus în agenda pentru România vizita la Camera de Comerţ Naţională, cea mai prestigioasă organizaţie a mediului de afaceri din România, partener natural pentru dezvoltarea afacerilor în România“.
În cadrul întrevederii Doamna Cornelia Liliana Ştefănescu a punctat rolul Camerei Naţionale, categoriile de membrii, organele de conducere, documentele emise pentru derularea tranzacţiilor comerciale internaţionale, respectiv Certificatele de Origine, Carnetele ATA şi Certificatele de Forţă Majoră, structura Sistemului Cameral din România, serviciile prestate în sprijinul oamenilor de afaceri români şi străini, evidenţiind avantajele şi activitatea Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ Naţională a României, structură cu o largă recunoaştere internaţională, ce soluţionează disputele comerciale cu celeritate, prin competenţa specializată a arbitrilor români şi străini.
De asemenea, Domnia Sa a subliniat excelentele relaţii ale Camerei de Comerţ Naţionale cu Ambasada Japoniei la Bucureşti, amintind de Gală dedicată Corpului Diplomatic acreditat la Bucureşti, eveniment de marcă instituit de E.S. Preşedintele Camerei Naţionale, Domnul Mihail M. Vlasov, încă de la preluarea conducerii Camerei Naţionale în 2008, organizat la începutul fiecărui an într-o locaţie specială a Palatului Camerei Naţionale, Aula Candelabrelor.
La fel de onoraţi au fost şi oaspeţii japonezi, Domniile Lor aflându-se pentru dată în vizită la Camera de Comerţ Naţională a României şi în România.
“Vrem să promovăm produsele Mitsubishi pe piaţa din România şi să extindem vânzările de articole electrice - aparate de aer condiţionat, componente auto inteligente. Gama noastră de produse este foarte largă şi în  funcţie de cererea de piaţă din România, ne gândim, în perspectivă, chiar să construim o fabrică în ţara Dumneavoastră“, a declarat Domnul Kei Uruma, Directorul Mitsubishi pentru Europa.
În întâmpinarea solicitărilor oaspeţilor japonezi, Doamna Mihaela Nedelcu, Şeful  Centrului Naţional de Informaţii de Afaceri din cadrul Camerei Naţionale a României a expus pe larg, printr-o prezentare powerpoint, platforma de baze de date on-line -  Sistemul Naţional de Informaţii de Afaceri (SNIA), conţinutul şi principiile sale de funcţionare.
Platforma informaţională facilitează şi permite accesul la informaţii de afaceri, cereri şi oferte, oportunităţi de afaceri, potenţial deosebit pe care reprezentanţii concernului Mitsubishi l-au luat în considerare în demersurile lor de promovare a produselor Mitsubishi, pe piaţa românească.
 
 
 
Camera de Comerţ şi Industrie a României
Directia Reprezentare Camerală

Biroul Relatii Externe

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Constanța Accident rutier cu o mașină de poliție în intersecția Dacia (GALERIE FOTO+VIDEO)

15 May 2024 674

UPDATE. Știri Constanța Eveniment rutier pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, zona Trocadero. Intervine o ambulanță (FOTO)

15 May 2024 570

UPDATE Județul Constanța Accident rutier între Poarta Albă și Nazarcea! Intervin pompierii

14 May 2024 734

Știri Constanța Accident rutier pe Șoseaua Mangaliei - un biciclist a fost rănit

14 May 2024 457

#DobrogeaDigitală Constanța între anii 1914 și 1934 - „S-a desvoltat într-un mod vertiginos, timp în care şi-a încincit populaţiunea“ (I)

13 May 2024 713

Lumea marinarilor Pilda Maiorului Murgescu. O eroare perpetuă

13 May 2024 533

UPDATE Județul Constanța Desfășurare de forțe pentru stingerea unui incendiu în Corbu - O casă, în flăcări (GALERIE FOTO+VIDEO)

13 May 2024 2501

Horoscop pentru luni, 13 mai 2024. Se anunță o zi cu stări de spirit contradictorii pentru una dintre zodii

13 May 2024 572

Județul Constanța Accident pe autostradă! Un TIR și o autoutilitară s-au lovit (GALERIE FOTO+VIDEO)

10 May 2024 1009

#DobrogeaDigitală „Administraţia românească a luat în primire un sat turcesc în ruină, Kiustendje“

09 May 2024 1288

#DobrogeaDigitală Legenda originii primului nume al orașului Constanța - „S-a numit «Tomi» de la verbul grecesc «temno», adică a ciopârţi“

08 May 2024 926

Lista Cabinetelor de Vaccinare Internațională din Constanța și Tulcea. Ce obligații ai dacă pleci într-o vacanță exotică?

06 May 2024 562

Horoscop pentru luni, 06 mai 2024. Apar schimbări în domeniul profesional pentru una din zodii

06 May 2024 526

Autoturism electric, implicat într-un accident, pe strada Cibinului (FOTO+VIDEO)

03 May 2024 1119

Constanța Accident pe Autostrada Soarelui, lângă Ciocârlia

03 May 2024 805