Camera de Comert si Industrie a Romaniei a organizat forumul de afaceri Romania - Estonia

Camera de Comerţ  şi Industrie a României a organizat forumul de afaceri România - Estonia

Bucureşti, 17 februarie 2010 – Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) a fost gazda forumului de afaceri româno-estonian, organizat cu ocazia vizitei în România a unei delegaţii a Camerei de Comerţ şi Industrie a Estoniei.

Delegaţia Camerei de Comerţ şi Industrie a Estoniei, condusă de doamna Lea Aasamaa, a fost întâmpinată de doamna Smaranda Heroiu, Directorul Direcţiei Relaţii Publice a CCIR.

Reuniunea a cuprins o sesiune plenară în timpul căreia dl. Gabriel Belkine, Consilier în cadrul Ministerului Economiei şi Comerţului al Estoniei şi dna. Luciana Marinescu, Consilier – Centrul Român pentru Promovarea Comerţului şi Investiţiilor Străine(CRPICS) au făcut prezentări ale aspectelor economice din cele două ţări.  La evenimentul ce a avut loc la Palatul Camerei de Comerţ, sala Transilvania, au participat 11 firme din Estonia şi 20 de firme româneşti.

Principalele domenii de activitate ale firmelor participante sunt următoarele: producţia de articole electronice şi optice,  retail al echipamentelor de comunicaţii, telecomunicaţii, producţie de maşini, dispozitive şi piese de schimb pentru industria extractivă şi industria minieră, prelucrarea cimentului, sisteme de securitate, proiectare tehnică şi de arhitectură, managementul proiectului, construcţii metalice, proiectare şi implementare a sistemelor de telecontrol pentru supravegherea şi controlul reţelelor de distribuţie electrică, producţie de sisteme şi echipamente de prelucrare a deşeurilor.

Pe agenda delegaţiei estoniene se află şi vizite la două  parcuri tehnologice, ICPE – Cercetări Avansate şi MINATECH-RO.
În octombrie 2003, cu prilejul vizitei oficiale a Preşedintelui Estoniei în România, Camera de Comerţ şi Industrie a României a semnat un Acord de Cooperare cu Camera de Comerţ şi Industrie a Estoniei.

Biroul Imagine Sistem Cameral
Direcţia Relaţii Publice


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

S-a terminat procesul în dosarul cadastrării județului Constanța! Când se va pronunța Tribunalul Constanța

08 May 2024 800

Arsene Olivia Ruxandra s-a retras din calitatea de asociat al Planara Building Works SRL! Arsene Alexandru Felix, unicul asociat

02 May 2024 407

Imobiliare Bucureștenii Floriștean și Chirănescu vor să construiască un bloc pe Bulevardul 1 Mai Vechi din Constanța. PUZ-ul a fost lansat în consultare publică (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 734

Recurs în dosarul dintre Arhitectura Plus SRL,firma fondată de actualul arhitect șef al municipiului vs. primarul Constanței

14 Mar 2024 796

Imobiliare Constanța PUZ-ul pentru un teren din zona Tomis III din municipiul Constanța, lansat în consultare publică. Până când puteți trimite propuneri și observații? (DOCUMENT)

11 Mar 2024 1089

ICR Apeluri pentru burse destinate cercetătorilor, arhitecţilor şi profesioniştilor din diverse domenii

17 Feb 2024 782

Programul liturgic al Înaltpreasfințitului Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în perioada 1-5 februarie 2024

31 Jan 2024 992

Tribunalul Constanța, termen nou în dosarul privind cadastrarea județului Constanța!

27 Jan 2024 990

Tribunalul amână procesul deschis de un investitor imobiliar din Constanța pentru anularea unei hotărâri CLC pentru Tomis Nord

20 Jan 2024 671

Vergil Chițac a delegat atribuții importante Viceprimarul Rusu va evalua activitatea celor mai importanți funcționari din Primăria Constanța (DOCUMENT)

08 Jan 2024 1238

Cimitir nou în municipiul Mangalia. La cât este estimată investiția?

27 Dec 2023 1051

De ce sa apelezi la o agenție de web design?

08 Dec 2023 667

In memoriam Ion Mincu, arhitectul care a elaborat planurile pentru restaurarea Catedralei „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” Constanța

05 Dec 2023 913

Se întrunește Comisia tehnică de amenajare a teritoriului și urbanism a municipiului Constanța. Ce proiecte imobiliare se află pe ordinea de zi?

20 Nov 2023 1254

UPDATE Muzeul de Artă Constanța, gazdă pentru Bienala de Arhitectură Dobrogeană! Harry Tavitian, invitat special (GALERIE FOTO+VIDEO)

17 Nov 2023 1459