Vizita de Rămas Bun a Excelenţei Sale Ambasadorul Republicii Tunisiene în România, Doamna Mahbouba Chebbi, la conducerea Camerei de Comerţ Naţionale a României

Bucureşti, 16 iulie 2013. Excelenţa Sa Preşedintele Camerei de Comerţ Naţionale a României, Domnul Mihail M. Vlasov a avut privilegiul de a se număra printre primii dintre Înaltele Oficialităţi din România cărora Excelenţa Sa Ambasadorul Tunisiei în România, Doamna Mahbouba Chebbi a dorit să adreseze în mod expres mesajul de “Rămas Bun” şi să mulţumească pentru buna colaborare dintre Camera de Comerţ Naţională şi Ambasada Republicii Tunisia în România, în beneficiul celor două comunităţi de oameni de afaceri, române şi tunisiene.
Întrevederea informală a fost o trecere în revistă a bogatei colaborări româno - tunisiene, în ciuda evenimentelor care au avut loc în Tunisia în ultimii ani şi a modificărilor la nivel economic şi politic din România, dar şi la nivel global.
Preşedintele CCIR a subliniat colaborarea excelentă, prezenţa activă şi implicarea directă a Doamnei Ambasador la evenimentele organizate de Camera de Comerţ Naţională a României în onoarea Corpului Diplomatic acreditat în România sau la cele dedicate mediului de afaceri.
“A fost o plăcere deosebită să colaborez cu Excelenţa Voastră. Am convingerea că şi cu succesorul Excelenţei Voastre ne vom bucura de aceeaşi susţinere, în demersurile noastre comune de dezvoltare şi consolidarea relaţiilor bilaterale dintre România şi Tunisia”, a declarat Preşedintele Camerei de Comerţ Naţionale, Domnul Mihail M. Vlasov.
La rândul său, Ambasadorul Republicii Tunisia în România, Doamna Mahbouba Chebbi a apreciat deschiderea Camerei Naţionale, conştiinciozitatea angajaţilor în organizarea schimburilor de delegaţii oficiale şi a unor evenimente importante pentru mediul de afaceri din cele două state, printre care a dorit să menţioneze Forumul Economic din 31 mai 2012 organizat în colaborare cu Camera de Comerţ Naţională şi să aducă mulţumiri personale Preşedintelui Camerei de Comerţ Naţionale, Domnul Mihail M. Vlasov pentru sprijinul acordat.
“Deşi mandatul meu în România a fost de numai doi ani, totuşi, perioada petrecută în ţara Dumneavoastră a fost bogată în evenimente, datorită bunei colaborări şi sprijinului pe care organizaţia Dumneavoastră l-a acordat Tunisiei. Consider totuşi că schimburile comerciale deşi au crescut în ultimii ani, acestea nu se ridică la nivelul potenţialului economic şi oportunităţilor existente în ţările noastre. Existenţa multor oportunităţi de afaceri neexploatate încă de operatorii economici din Ţările noastre, poate fi un imbold pentru lărgirea cooperării româno - tunisiene”, a declarat Ambasadorul Republicii Tunisia în România, Doamna Mahbouba Chebbi.
De asemenea, Ambasadorul Republicii Tunisia în România, Doamna Mahbouba Chebbi a menţionat că peste 80% din comerţul exterior al Tunisiei se derulează cu Uniunea Europeană şi de aceea, România, stat membru al UE este considerat de oficialităţile tunisiene, un partener foarte important.
În încheierea vizitei, E.S. Ambasadorul Tunisiei şi-a luat “Rămas Bun” printr-un mesaj consemnat în Cartea de Onoare .
 
Camera de Comerţ şi Industrie a României

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Județul Constanța Accident rutier între Poarta Albă și Nazarcea! Intervin pompierii

14 May 2024 705

Știri Constanța Accident rutier pe Șoseaua Mangaliei - un biciclist a fost rănit

14 May 2024 448

#DobrogeaDigitală Constanța între anii 1914 și 1934 - „S-a desvoltat într-un mod vertiginos, timp în care şi-a încincit populaţiunea“ (I)

13 May 2024 674

Lumea marinarilor Pilda Maiorului Murgescu. O eroare perpetuă

13 May 2024 526

UPDATE Județul Constanța Desfășurare de forțe pentru stingerea unui incendiu în Corbu - O casă, în flăcări (GALERIE FOTO+VIDEO)

13 May 2024 2459

Horoscop pentru luni, 13 mai 2024. Se anunță o zi cu stări de spirit contradictorii pentru una dintre zodii

13 May 2024 568

Județul Constanța Accident pe autostradă! Un TIR și o autoutilitară s-au lovit (GALERIE FOTO+VIDEO)

10 May 2024 1004

#DobrogeaDigitală „Administraţia românească a luat în primire un sat turcesc în ruină, Kiustendje“

09 May 2024 1288

#DobrogeaDigitală Legenda originii primului nume al orașului Constanța - „S-a numit «Tomi» de la verbul grecesc «temno», adică a ciopârţi“

08 May 2024 925

Lista Cabinetelor de Vaccinare Internațională din Constanța și Tulcea. Ce obligații ai dacă pleci într-o vacanță exotică?

06 May 2024 561

Horoscop pentru luni, 06 mai 2024. Apar schimbări în domeniul profesional pentru una din zodii

06 May 2024 525

Autoturism electric, implicat într-un accident, pe strada Cibinului (FOTO+VIDEO)

03 May 2024 1114

Constanța Accident pe Autostrada Soarelui, lângă Ciocârlia

03 May 2024 805

Știri Constanța Un autoturism cu numere de Ialomița a intrat în mai multe mașini, în zona Hotelului Nevada

02 May 2024 1049

Horoscop pentru joi, 02 mai 2024. Află cum va fi ziua de azi pentru zodia ta

02 May 2024 586