Achiziție directă Quattro Travel SRL-D, contract cu Primăria Constanța pentru publicitatea proiectului de creștere a eficienței energetice a Grădiniței nr. 53 (DOCUMENT)

Sursa foto: Primăria Constanța
  • Aceeași firmă a semnat cu Primăria Constanța contracte similare și pentru promovare proiectelor de la Grădinița cu program prelungit Căsuța de Turtă Dulce și, respectiv, de la Liceul Teoretic Lucian Blaga.
Quattro Travel SRL-D din Constanța a semnat cu Primăria Constanța, prin achiziție directă, contractul vizând serviciul de promovare și publicitate aferentă proiectului „Creșterea eficienței energetice a imobilului Grădinița cu program prelungit Nr. 53“.
 
Aceeași firmă a semnat cu Primăria Constanța contracte similare și pentru promovarea proiectelor de la Grădinița cu program prelungit Căsuța de Turtă Dulce și, respectiv, de la Liceul Teoretic Lucian Blaga.
 
În plus, societatea a furnizat Primăriei Constanța și bilete de avion pentru Barcelona.
 
Noul contract, ce vizează publicitarea proiectului derulat pentru Grădinița Nr. 53, are o valoare de 25.000 de lei, adică în jur de 5.000 de euro, la cursul actual.
 
Despre Quattro Travel SRL-D
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 13 iulie 2023, Quattro Travel SRL-D a fost înființată în 2013, are sediul social în Constanța, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr. 109 și se ocupă de activități ale agențiilor turistice.
 
Firma are un punct de lucru și pe bulevardul Tomis, nr. 111.
 
Asociați sunt Dan Cristian Lica, Ana Nedelea și Cristian Nedelea, toți trei fiind, totodată, și administratorii societății.
 

Ana Nedelea și Cristian Nedelea figurau și în Quattro Magic SRL Constanța, acum radiată.
 
La rândul său, Dan Cristian Lica are și un PFA, înființat tot în Constanța.

 
Potrivit sursei citate, Quattro Travel SRL-D figurează cu 160 de achiziții directe (Colegiul Național Pedagogic Constantin Brătescu, Orașul Năvodari, Municipiul Constanța, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Constanța, Direcția de Sănătate Publică Județeană Timiș, dar și alte autorități contractante).
 
În 2022, firma a declarat cinci angajați, profit peste 1,47 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 900.000 de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
O agenție de turism face promovare și publicitate pentru Primăria Constanța. Despre ce este vorba? (DOCUMENT)
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații publice Primăria Constanța a atribuit direct un contract de promovare. Despre ce este vorba și cine îl va derula?(DOCUMENT)

11 Oct 2023 874

O agenție de turism face promovare și publicitate pentru Primăria Constanța. Despre ce este vorba? (DOCUMENT)

09 Jul 2023 1249

Bilete de avion pentru Barcelona. Quattro Travel SRL din Constanța bifează al doilea contract cu Primăria Constanța (DOCUMENT)

17 Jun 2023 1489

De la circuite turistice la conferințe internaționaleO agenție de turism vrea să organizeze pentru Primăria Constanța un eveniment pentru închiderea unui proiect cu fonduri europene (DOCUMENTE)

10 Feb 2023 1807